.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 11:44

Honda Rebel 1100 2021 - Έρχεται επιτέλους η μεγάλη έκδοση;

Σύμφωνα με τον Ιαπωνικό τύπο, το νέο Rebel με τον κινητήρα του τελευταίου Africa Twin 1100 είναι προ των πυλών.

Γιαπωνέζικα δεν γνωρίζουμε, αλλά το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του γνωστού περιοδικού Young Machine δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για ερμηνείες. Το εικονιζόμενο Rebel 1100 περιγράφεται ως μοντέλο 2021 και στην πράξη αναβιώνει τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον.

Για το 2020 η Honda ανανέωσε το γνωστό μας Rebel με τον δικύλινδρο κινητήρα σε σειρά των 471 cc και των 46 hp, ωστόσο κανένα νέο μοντέλο δεν προστέθηκε στη γκάμα, παρότι ήδη από το 2018 οι Ιάπωνες ανέφεραν πως στη Honda καλοβλέπουν και μια μεγαλύτερη έκδοση.

Τότε οι αναφορές εστίαζαν στον δικύλινδρο κινητήρα της τότε CRF1000L Africa Twin και μάλιστα συνόδευαν την είδηση με μια δικής τους σχεδίασης ηλεκτρονική απεικόνιση, ωστόσο αυτή η μοτοσυκλέτα δεν ήρθε ποτέ.

Τώρα ωστόσο τα δημοσιεύματα επιστρέφουν και το κεντρικό τους μήνυμα δεν έχει αλλάξει, μιλώντας ξανά για ένα μεγάλο Rebel με καρδιά Αφρικάνας. Μόνο που πλέον ο κινητήρας της Africa Twin μεγάλωσε στα 1100 cc και πλέον αναφέρεται αυτός ως η κινητήρια μονάδα του φερόμενου νέου Rebel 1100.

Δίχως περαιτέρω πληροφορίες δεν υπάρχει λόγος να προβούμε σε τυφλές μαντεψιές, πάντως η εικονιζόμενη μοτοσυκλέτα θυμίζει αρκετά το προϊόν Photoshop του ίδιου περιοδικού από το 2018 – κυρίως στην χαρακτηριστική εξάτμιση που προδίδει την αναπροσαρμογή του ίδιου σχεδίου, αυτή τη φορά σε μαύρο χρώμα, με ακτινική δαγκάνα στο μπροστινό φρένο και τον κινητήρα ξανά στην έκδοση DCT.

Το κατά πόσον αυτή η μοτοσυκλέτα θα μετουσιωθεί σε πραγματικό μοντέλο παραγωγής – πέραν από επίμονες φήμες – είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε για να ανακαλύψουμε.

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon