.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 17:02

Honda – CBR 1000 RRR… ναι, με τρία “R”, σύμφωνα με φήμες από την Ιαπωνία

Πόσες φήμες έχουν κυκλοφορήσει για το νέο CBR1000RR άραγε; Να ξεπερνάνε σε αριθμό αυτές για το Hayabusa; Αυτά είναι ερωτήματα!

Αλλά ας επικεντρωθούμε στα τελευταία νέα, όπως δημοσιεύθηκαν σε Ιαπωνικό περιοδικό, όπου θέλουν την νέα R έκδοση του CBR 1000 RR να ονομάζεται CBR 1000 RR-R ή RRR.

Το “αραράρ” θα βγάζει λέει 220 ίππους για να μπει στο μάτι όλων των superbike της αγοράς και πόσο μάλλον των “R” εκδόσεων τους. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η μοτοσυκλέτα θα φέρει αλλαγές στον κινητήρα και στο πλαίσιο, σε σχέση με την standard έκδοση, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Πιθανόν, τα κόκκινα στην RRR έκδοση να βρίσκονται πιο ψηλά, με το τραβηγμένο σενάριο –το οποίο αναφέρεται στο δημοσίευμα επίσης- διαφορετικών τιμών στην διάμετρο Χ διαδρομή των πιστονιών.

Πως τα βλέπουμε όλα αυτά; Αν ψωνίζαμε καλάθια, θα παίρναμε το πιο μικρό…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 17:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon