.
Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 11:58

Honda CB500F 2019 – EICMA

Ανανέωση και για το naked μοντέλο

Η σειρά των “CB500” μοντέλων της Honda, παρουσιάστηκε ανανεωμένη στο Μιλάνο και η naked έκδοση της οικογενείας, CB500F, δεν θα μπορούσε φυσικά να εξαιρείται. Όπως και στα X και R λοιπόν, έτσι και στο F, ο κινητήρας έχει βελτιωμένη απόδοση στο χαμηλομεσαίο φάσμα λειτουργίας, μεταξύ 3.000 και 7.000 σ.α.λ. 

Νέο και βελτιωμένο είναι το πίσω αμορτισέρ, ενώ έχει προστεθεί υποβοηθούμενος συμπλέκτης περιορισμένης ολίσθησης, καθώς και ένα διπλό τελικό εξάτμισης που αντικαθιστά το μονό της προηγούμενης έκδοσης.

Νέος είναι και ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων LCD, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται πλέον ένδειξη για την επιλεγμένη σχέση στο κιβώτιο, καθώς και ειδοποίηση για αλλαγή ταχύτητας (shift light).

Τέλος, στο μοντέλο του 2019, έχει υπάρξει ένα γενικό σχεδιαστικό “φρεσκάρισμα”, με νέες sport ύφους λεπτομέρειες, εμπνευσμένες από το superbike, CBR1000RR Fireblade.  

Φωτογραφίες studio

Φωτογραφίες εξωτερικές / κίνησης

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 11:58

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda SH300i 2019 - EICMA Honda CRF450L Rally Concept 2019 - EICMA »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon