.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 14:49

Honda Goldwing 1800 2018

 

Τα τελευταία στοιχεία πρίν τα επίσημα αποκαλυπτήρια 

 

 

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα η ανανεωμένη Honda Goldwing θα έχει αποκαλυφθεί στο Tokyo, εν αναμονή του γεγονότος αυτού όμως, διέρρευσαν κάποιες νέες πληροφορίες και φωτογραφίες σχετικά με το μοντέλο.

 Πρώτα απ όλα το DCT επιβεβαιώνεται 100% και θα υπάρξει έκδοση της μοτοσυκλέτα με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και δυνατότητα επιλογής ημιαυτόματης ή πλήρους αυτόματης (με δυνατότητα παράκαμψης του συστήματος από τον αναβάτη) λειτουργίας. Το νέο δεν είναι βέβαια τόσο αυτό, αφού το DCT, “έπαιζε” πολύ δυνατά ως φήμη εδώ και καιρό, όσο το ότι αυτό θα έχει εφτά σχέσεις!

Μπορεί βέβαια η Honda να προσμετρά ως σχέση και την όπισθεν αλλά από την στιγμή που αυτή επαφίεται σε ηλεκτροκινητήρα, χωρίς την εμπλοκή του κιβωτίου, τότε μάλλον οι ταχύτητες θα είναι 6+1.

honda goldwing 1s

Ένα δεύτερο στοιχείο είναι τα λεπτομερή σχέδια του Hossack τύπου μπροστινού συστήματος διεύθυνσης και ανάρτησης, στα οποία και φαίνονται όλοι οι σύνδεσμοι και οι αρθρώσεις του. Η διαφοροποίηση της Honda σε σχέση με το Duolever της BMW, ένα σύστημα παρόμοιας διάταξης, είναι ότι το τιμόνι δεν στρίβει ομοαξονικά με τον μπροστινό τροχό αλλά οι δυο άξονες περιστροφής, τιμονιού και τροχού, έχουν ένα σεβαστό offset μεταξύ τους.

hoda goldwing 2s

Περισσότερα και αναλυτικός... κατάλογος με τον εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας, σε λίγες ημέρες, όταν και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της στο Tokyo.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 14:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon