Κατηγορία Ducati
Τετάρτη, 25 Μαϊος 2011 10:19

Ducati Multistrada 1200 S Pikes Peak

 

Έφτασε στην Ελλάδα

 Ο κυρίαρχος της ανάβασης του Pikes Peak είναι εδώ!
Οι πρώτες δύο επετειακές μοτοσυκλέτες έφτασαν στην χώρα μας και θα κοσμήσουν την έκθεση του Ducati Store ώσπου να παραδοθούν στους εκλεκτούς ιδιοκτήτες τους.   

Η Ducati Multistrada Pikes Peak έχει σαν βάση την γνωστή πλέον έκδοση MTS 1200S Sport και είναι βαμμένη στα χρώματα της Ducati Corse. Το τελικό της εξάτμισης είναι Carbon της Termignoni που καλύπτει τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και η «ζελατίνα» - number plate, είναι επίσης από Carbon.

Άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν το Pikes Peak να ξεχωρίζει είναι η σέλλα αναβάτη – συνεπιβάτη με τη χαρακτηριστική κόκκινη ραφή, το μπροστινό Carbon φτερό, η μαύρη ποδιά του κινητήρα όπως και οι βάσεις των μαρσπιέ του συνεπιβάτη, η κόκκινη ρίγα στους τροχούς αλλά και για πρώτη φορά,  το κόκκινο πλαίσιο.

Η έκδοση Pikes Peak είναι περιορισμένης παραγωγής, η τιμή της είναι 23.900€ και εισάγετε μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Για λίγες μέρες θα έχετε την δυνατότητα να την δείτε από κοντά στην έκθεση του Ducati Store, Πλαταιών και Αγησιλάου στο Γκάζι.

Επίσης  κατόπιν επικοινωνίας έχετε την δυνατότητα να προγραμματίσετε ένα Test Ride  με ένα MTS 1200 S και να οδηγήσετε το κυρίαρχό των βουνών του Κολοράντο.

 

Βρείτε περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες στο σχετικό άρθρο

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ducati Monster 1100 EVO Ducati 1199 Superquadrata 2012 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube