Κατηγορία Ducati
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012 13:03

Ducati Monster Evo 1100 “Diesel” – Special Edition

 

 

Μόδα και μοτοσυκλέτα

 
Στο πρόσφατο παρελθόν, Ducati έχει συνεργαστεί με εταιρίες όπως η Mercedes AMG αλλά και η κατασκευάστρια σκαφών, Cigarette Racing, από τις οποίες προέκυψαν οι ανάλογα “ντυμένες” Diavel AMG και Diavel Cigarette . Η τελευταία της πρόταση που ονομάζεται Diesel, δεν αφορά στην τοποθέτηση πετρελαιοκινητήρα σε κάποια Ducati, αλλά το βάψιμό της στα χρώματα της γνωστής εταιρίας ρούχων. Το μοντέλο στο οποίο βασίστηκε η Ducati είναι το Monster EVO 1100, στο οποίο έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές για να βαπτιστεί ανάλογα.

Χακί και όμορφη

Η νέα μοτοσυκλέτα είναι βαμμένη σε χακί χρώμα κι έτσι, πάνω της δημιουργήθηκε μία νέα γκάμα ρούχων από την Diesel. Εκτός από τον διαφορετικό χρωματισμό, έχει κίτρινες δαγκάνες φρένων μπροστά και αντίστοιχα βαμμένο ελατήριο της πίσω ανάρτησης. Διαφορετικό είναι το κάλυμμα της σέλας, το προστατευτικό των δύο τελικών της εξάτμισης, όπως και νέο κάλυμμα οργάνων. Τα υπόλοιπα παραμένουν όπως το απλό Monster EVO 1100.

Ο Gabriele Del Torchio, πρόεδρος της Ducati, δήλωσε σχετικά:  “Η Monster Diesel και ο ρουχισμός που δημιουργήθηκε γι’ αυτήν, αντιπροσωπεύουν τον χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας και των ρούχων. Η συνεργασία με την Diesel καθρεπτίζει το στυλ που μοιράζεται στην αγορά και είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε στον κόσμο της μόδας. Και οι δύο μάρκες εκπροσωπούν την τεχνολογία στον τομέα τους αλλά και το ιταλικό στυλ”.

Ο Stefano Rosso, Project Leader και υιός του ιδιοκτήτη της Diesel, πρόσθεσε: “Αφού είχαμε την ευκαιρία ν δουλέψουμε με την Ducati με την περσινή συνεργασία μας στα MotoGP, ανακαλύψαμε έναν νέο κόσμο ευκαιριών. Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε νέα πράγματα μαζί, με τον μόνο τρόπο που ξέρουμε: Να πάρουμε τις γνώσεις από κάθε εταιρία και να δημιουργήσουμε με πάθος. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, και χαρακτηρίζονται από τεχνολογία και σχεδίαση”.

Φωτογραφίες


Video

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ducati 848 Evo Corse 2012 Ducati Monster S4R Concept »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube