Κατηγορία Ducati
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015 16:05

Ducati X. This is Style. Αφαιρετικό όσο δεν πάει. - Video

 

Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα...

 

 

Η Ducati συνεχίζει να ανεβάζει βίντεο-teasers για τις επερχόμενες μοτοσυκλέτες της, σε αφαιρετικό στιλ όπως το συνηθίζει τελευταία. Μιλάμε για τόσο αφαιρετικό, που πραγματικά δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για το τι έρχεται.

Όπως και με τα προηγούμενα This is Black και This is X, έτσι και στο This is Style, ο σκηνοθέτης κάνει... τέχνη, αφήνοντας μας να δούμε ανεπαίσθητες γραμμές στο μισοσκόταδο (ποίηση ε;).

Στο συγκεκριμένο teaser πιστεύουμε πως βλέπουμε μοτοσυκλέτα και όχι scooter, αν και πέραν τούτου, κανένα άλλο συμπέρασμα δεν καταφέραμε να βγάλουμε.

Δείτε το βίντεο, και κάντε τις δικές σας υποθέσεις. 

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015 16:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube