Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 14:22

This is X. Έρχεται. Από τη Ducati - Video

 

Σε συνέχεια του "This is black"

 

Ένα δεύτερο teaser βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα τη Ducati, και μετά το "This is Black", τώρα έχουμε και το "This is X". Με υποβλητικό σπικάζ, διφορούμενα μηνύματα, και διάχυτο μυστήριο, σε βάζει στην πρίζα να μαντέψεις σε ποιο μοντέλο αναφέρεται.


Πρώτα από όλα, η πιο σημαντική ερώτηση. Το μοντέλο του This is X... είναι το ίδιο με το This is Black; Ή πρόκειται για 2 διαφορετικά μοντέλα; Το site πάντως που φιλοξενεί και τα 2 teaser λέγεται x.ducati.com.

Είδαμε και ξανά-είδαμε το σουρεάλ, καλοφτιαγμένο βίντεο. Πρώτα τη μεγαλύτερη σημασία έχει το "Χ", ως διασταύρωση. "Διασταύρωση των κόσμων", λέει ο εκφωνητής. Κάτι που θα μπορούσε να σηματοδοτεί μια crossover μοτοσυκλέτα που θα ακροπατεί πάνω σε διαφορετικές κατηγορίες;

"Facing forward, forgetting what is behind. Different from what you knew". "Κοιτώντας μπροστά, ξεχνώντας τι έχεις πίσω / το παρελθόν. Διαφορετικό από ότι ήξερες". Κάτι εντελώς νέο, που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία της Ducati; Μια ακόμα φράση μας έμεινε από το σπικάζ: "low speed excitement". Ενθουσιασμός σε χαμηλές ταχύτητες. Urban μοτοσυκλέτα; Custom; Cafe Racer; Νέο streetfighter; Το πολυαναμενόμενο scooter; Εικασίες ένα σωρό, ενώ τη σίγουρη απάντηση θα την έχουμε στις 16 Νοεμβρίου όταν θα γίνει η παρουσίαση της γκάμας 2016 της Ducati.

Μέχρι τότε, δείτε το 2ο βίντεο, αλλά επισκεφτείτε και τον δικτυακό τόπο http://x.ducati.com/it για να δείτε ξανά το πρώτο teaser, ενώ από ότι βλέπουμε στο site, αναμένονται 2 teaser ακόμη μέχρι την επίσημη παρουσίαση.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 14:37

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube