.
Κατηγορία Ducati
Πέμπτη, 29 Μαϊος 2014 11:39

Ducati Monster 821 – 2015

 

Μόλις παρουσιάστηκε!

 

Η Ducati παρουσίασε και επίσημα πλέον το νέο Monster 821 το οποίο χρησιμοποιεί το ίδιο πλαίσιο Trellis Design όπως και του Monster 1200, μόνο που εδώ χρησιμοποιείται ο μικρότερος δικύλινδρος κινητήρας V, Testastretta 11° με χωρητικότητα 821 κυβικών εκατοστών, από το Hypermotard. Ο κινητήρας έχει ρυθμιστεί ώστε να αποδίδει 112 ίππους και 65.9lbft ροπής.

Η νέα μοτοσυκλέτα της Ducati είναι ίδια οπτικά με την μεγαλύτερη Monster 1200 αλλά το βάρος της φτάνει στα 179.5 κιλά χωρίς υγρά. Θα περιλαμβάνει τα ηλεκτρονικά βοηθήματα που συναντάμε και στις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες της Ducati με το ρυθμιζόμενο Traction Control σε 8 επίπεδα και το ABS τριών σταδίων να έχουν τον πρώτο λόγο. Το γκάζι είναι Ride-by-Wire, ενώ διαθέτει προγράμματα οδήγησης. Σημαντικό επίσης για την μοτοσυκλέτα είναι η ρυθμιζόμενη σέλα που θα συμβάλλει στην οδήγηση από μέτριου ύψους αναβάτες. Κορυφαία φρένα της Brembo με ακτινικής τοποθέτησης δαγκάνες Monoblock της Brembo αλλά και ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα, συνθέτουν την νέα Monster 821. Οι χρωματισμοί θα είναι μαύρο ματ με αντίστοιχο πλαίσιο, και λευκό ή κόκκινο, με κόκκινο πλαίσιο.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Μαϊος 2014 11:59

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ducati Monster 800 2015 Ducati Scrambler 2015 - Video Teaser! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon