.
Κατηγορία Ducati
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 11:25

Ducati Diavel for Bentley – Φυσικά, ξεπούλησε

Ακόμα μία από τις limited edition μοτοσυκλέτες της ιταλικής μάρκας, ξεπούλησε όλα της τα κομμάτια χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, η Ducati Diavel for Bentley, που παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο, ξεπούλησε πλήρως. Και τα 500 κομμάτια που ανακοινώθηκαν βρήκαν το γκαράζ τους, εντός αυτών και η «limited μέσα στην limited» έκδοση Mulliner!

Έτσι λοιπόν, συνεχίζεται το φαινόμενο της «μικροοικονομίας» των limited εκδόσεων στο οποίο συμμετέχουν όλο και περισσότερες μάρκες, πετυχαίνοντας τεράστια προβολή αλλά και πολύ μεγάλα κέρδη, μιας και το κόστος παραγωγής αυτών των μοτοσυκλετών είναι σημαντικά μικρότερο, αφού δεν αναπτύσσονται από το μηδέν. Και εννοείται, ότι οι ειδήσεις αυτές είναι «χαράς ευαγγέλια» για τους συλλέκτες σε όλο τον κόσμο.

Αν δεν είχατε διαβάσει τα απαραίτητα, κατά την παρουσίαση της Diavel for Bentley, όταν αυτή έγινε, μπορείτε να βρείτε όλα όσα θέλετε να ξέρετε με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 11:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon