.
Κατηγορία Ducati
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 12:23

Ducati Hypermotard 2024 – Κι άλλες, πιο καλές, φωτογραφίες

Το νέο, μονοκύλινδρο μετά από 30 χρόνια, μοντέλο της Ducati πλησιάζει στην πραγματικότητα.  

Πριν λίγες ώρες, ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της νέας, επερχόμενης Ducati Hypermotard του 2024 έκανα την εμφάνιση τους στα διεθνή κανάλια ενημέρωσης. Μάλιστα, αυτή την φορά, παρά το ότι δεν βλέπουμε σαφές λογότυπο/διακριτικό στην μοτοσυκλέτα, ο αναβάτης της φορά κράνος και μπουφάν Ducati, κάτι που μπορεί να τον συνδέσει εύκολα, απευθείας με πρότζεκτ της εταιρείας.

Μέχρι αυτή την στιγμή, οι όποιες τεχνικές πληροφορίες για την μοτοσυκλέτσα παραμένουν ακόμα ανεπιβεβαίωτες, όμως οι περισσότερες συγκλίνουν σε πιθανή ιπποδύναμη μεταξύ 70 και 80 ίππων. Τα περιφερειακά της μοτοσυκλέτας αναμένονται υψηλού επιπέδου, ενώ φυσικά δεν αποκλείεται η ύπαρξη μίας «απλής» και μίας «S» έκδοσης, με διαφορές στα περιφερειακά.

Προς το παρόν, η Ducati δεν έχει τοποθετηθεί ούτε στο ελάχιστο, για τις φήμες που κυκλοφορούν, παραπέμποντας μας, προφανώς, στα επεισόδια της World Premiere της, για να μάθουμε πότε -και αν- θα παρουσιαστεί το μοντέλο.

Πηγή/εικόνες: Motorcycle News

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 12:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon