.
Κατηγορία Ducati
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 10:01

Ducati Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary - Η παραγωγή ξεκίνησε

Η παραγωγή της μοτοσυκλέτας της Ducati με το μακρύτερο όνομα στην ιστορία της φίρμας ξεκίνησε, και τα πρώτα Panigale V2 της έκδοσης Bayliss κύλησαν τους τροχούς τους στο εργοστάσιο του Borgo Panigale.

Η σπέσιαλ έκδοση του Panigale V2 δημιουργήθηκε προς τιμήν του θρυλικού αγωνιζόμενου της Ducati Corse, Troy Bayliss, 20 χρόνια αφότου κέρδισε τον τίτλο στο WorldSBK το 2001, με τον Αυστραλό να κάνει την επίσημη αποκάλυψη της μοτοσυκλέτας, όπως θα δείτε και στο βίντεο κάτω από το άρθρο.

Το Panigale V2 Bayliss θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών, με βαφή που παραπέμπει στο 996R του πρώτου τίτλου που κέρδισε ο Αυστραλός.

Το αυτόγραφο του Troy Bayliss βρίσκεται στο ρεζερβουάρ, ενώ στην τιμονόπλακα βρίσκουμε τον αύξοντα αριθμό και το όνομα της μοτοσυκλέτας.

Στα σπέσιαλ εξαρτήματα της έκδοσης ξεχωρίζουν οι αναρτήσεις της Ohlins (NX30 πιρούνι, TT36 αμορτισέρ αλλά και σταμπιλιζατέρ τιμονιού), η μπαταρία λιθίου (-3 κιλά), τα σπορ γκριπ, το κάλυμμα του τελικού από carbon και τιτάνιο, η σέλα που έχει κατασκευαστεί από 2 τεχνικά υλικά ενώ διαθέτει και κόκκινη ραφή, και το μονόσελο.

Σημειώστε πως το αγωνιστικό νούμερο του Troy (#21) είναι κεντημένο στη σέλα σε άσπρο χρώμα, και μαζί με τις 2 κάθετες ρίγες σε πράσινο και κόκκινο σχηματίζουν την ιταλική σημαία!

Η μοτοσυκλέτα θα είναι διαθέσιμη στους dealer της Ducati από τον Οκτώβριο του 2021.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon