.
Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 09:13

Ducati Streetfighter V4 - Έρχεται έκδοση SP το 2022

Για την ώρα το Ducati Streetfighter V4 κυκλοφορεί στη βασική έκδοση, και στην πιο ακριβή έκδοση S. Όμως από ότι αποκαλύφθηκε στις Η.Π.Α., το 2022 θα δούμε στην οικογένεια να προστίθεται και μια ακόμα πιο exclusive έκδοση SP.

Το Streetfighter SP «προδόθηκε» από τα χαρτιά προδιαγραφών που κατέθεσε η Ducati στο αμερικανικό Υπουργείο Περιβάλλοντος, όπου αναφέρεται το όνομα του νέου μοντέλου για το 2022, δίπλα στα 2 γνωστά αδέρφια του.

Στις προδιαγραφές βλέπουμε πως ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος V-4 των 1.103 κ.εκ. με τα 208 άλογα και τα 12,5 κιλά ροπής, ενώ για την ώρα άγνωστο παραμένει το ανεβασμένο επίπεδο εξοπλισμού που θα της χαρίζει τον χαρακτηρισμό «SP», ήτοι Sport Production.

Θυμίζουμε πως η Ducati διαθέτει από το 2021 στις τάξεις της το Panigale V4 SP, και όπως αναφέρει το Motorcycle.com το οποίο εντόπισε πρώτο στις Η.Π.Α. τα χαρτιά του νέου Streetfighter SP, μια προσεκτική ματιά στο επίπεδο εξοπλισμού του Panigale V4 SP ίσως κρατά το κλειδί για τον αντίστοιχο εξοπλισμό του Streefighter SP.

Το αρκτικόλεξο SP είχε χρησιμοποιηθεί αρχικά στο θρυλικό Ducati 851, και έκτοτε χρησιμοποιείται όταν η Ducati κατασκευάζει εκδόσεις που στόχο έχουν τους ταχύτερους χρόνους στην πίστα.

Το Panigale V4 SP λοιπόν, έχει ως έξτρα carbon τροχούς, Brembo Stylema R δαγκάνες φρένων μπροστά, Brembo MCS ακτινική τρόμπα με ρυθμίσεις Multiple Click System (MCS), ξηρό συμπλέκτη STM EVO-SBK, ανοδιωμένα μαρσπιέ με carbon προστατευτικά για τις φτέρνες, αρκετά ακόμα carbon εξαρτήματα, και μοναδικά χρώματα.

Κάποιοι τώρα ονειρεύονται ακόμα πιο διαστημικές λύσεις, όπως το φημολογούμενο Seamless κιβώτιο από το MotoGP, όμως ακόμα κι αν αυτό περάσει στην παραγωγή, αμφιβάλλουμε για το αν θα το δούμε να εφαρμόζεται πρώτα σε μια γυμνή μοτοσυκλέτα.

Αναμένουμε να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το Streetfighter SP μέσα στο Καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon