.
Κατηγορία Ducati
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 12:40

Δύο νέα Ducati Scrambler 1100 έρχονται για το 2020

Η λίστα των μοντέλων που καταχώρησε η Ducati στις ΗΠΑ προς έγκριση για την επόμενη χρονιά αποδεικνύεται αρκούντως αποκαλυπτική.

Πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014 και έκτοτε έχει αναδειχτεί στην πιο εμπορική της οικογένεια. Μιλάμε φυσικά για τα Scrambler, μια φαμίλια μοντέλων που ξεκίνησε με τον L2 800 cc που πρωτογνωρίσαμε από τα Monster, στη συνέχεια απέκτησε μια μικρότερη έκδοση 400 cc και στη συνέχεια ήρθε και η μεγάλη πτέρυγα με τον κινητήρα των 1100 cc.

Η έκδηλη επιτυχία τους, ειδικά στις ΗΠΑ, έχει ανοίξει την όρεξη των Ιταλών που φέρονται να ετοιμάζουν δύο νέες εκδόσεις, αυτή τη φορά γύρω από τον μεγάλο κινητήρα.

Συγκεκριμένα, η λίστα μοντέλων του 2020 που κατατέθηκε προς έγκριση στις σχετικές περιβαλλοντικές υπηρεσίες των ΗΠΑ (ως προβλέπει η εκεί νομοθεσία), αποκαλύπτει πως όλη η γκάμα των Scramblers διατηρείται αναλλοίωτη και για το 2020, ενώ σε αυτή εντοπίζονται και δύο νέα μοντέλα.

Αυτά είναι τα Scambler 1100 Pro και 1100 Sport Pro, για τα οποία δεν έχουμε καμιά άλλη πληροφορία εκτός των ονομάτων. Κρίνοντας πάντως από την ως τώρα λογική με την οποία δημιουργεί διάφορες εκδόσεις η Ducati, θα πρέπει μάλλον να περιμένουμε δυο μοτοσυκλέτες που διαφοροποιούνται σε επίπεδα εξοπλισμού, η μεν πρώτη βασισμένη στο εισαγωγικό 1100 και η δεύτερη στο 1100 Sport (με τις αναρτήσεις της Ohlins).

Ως προς τα μηχανικά τους μέρη, δεν θα ποντάραμε σε σημαντικές αλλαγές στον κινητήρα των 86 ίππων όπως τον γνωρίζουμε ως σήμερα.

Κρατάμε δε και μια πισινή για το ενδεχόμενο αυτά να αφορούν μόνο την Αμερικανική αγορά, αν και δε βλέπουμε τον λόγο γιατί να περιοριστεί η διεθεσιμότητά τους μόνο εκεί.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 12:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour 2020 V4 Heritage by Jakusa Design »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon