.
Κατηγορία Ducati
Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 10:27

Ducati Scrambler 1100 – Οι πρώτες φωτογραφίες!

 

Τα Scrambler πήγαν... γυμναστήριο!

 

 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την Δευτέρα, η Ducati, μεταξύ άλλων νέων μοντέλων, θα παρουσιάσει στην EICMA και μια νέα έκδοση μεγαλύτερου κυβισμού της οικογένειας των Scrambler, με αερόψυκτο κινητήρα desmo L2 1100 (1087 κ.εκ.)

Ιδού λοιπόν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Scrambler, το οποίο αναπαράγει στην σχεδιαστική ταυτότητα των Icon Scrambler, με εμφανή όμως τα αποτελέσματα του... body building. Πιο "συμπαγές" και "μυώδες", με το αλουμινένιο ψαλίδι μεγάλης διατομής και το “χρυσό” USD πιρούνι να κλέβουν τις εντυπώσεις, προσθέτοντας streetfighter πινελιές στο νεορετρό Scrambler σχήμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα υπάρξει μια “βασική” και μια “S” έκδοση του μοντέλου, με την δεύτερη να εξοπλίζεται με αναρτήσεις της Ohlins και αναβαθμισμένα περιφερειακά.

Η Ducati, έχει προγραμματίσει για το απόγευμα της Κυριακής την επίσημη παρουσίαση όλων των νέων μοντέλων της που θα δούμε στην EICMA, οπότε τότε θα είναι διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά το μοντέλου.


 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 10:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon