.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 08:04

Ryvid - Νέο εργοστάσιο και νέα μοντέλα στο κοντινό μέλλον

Η Ryvid -που είχαμε πρωτοδεί εδώ- σχεδιάζει να έρθει στο προσκήνιο το 2024 με τα εγκαίνια μιας νέας μονάδας παραγωγής και την κυκλοφορία νέων μοντέλων.

Η Ryvid μας συστήθηκε λοιπόν με την πρώτη της ηλεκτρική μοτοσυκλέτα, την Anthem, η οποία έκανε το ντεμπούτο της ως πρωτότυπο το 2022. Από τότε, η μοτοσυκλέτα πέρασε από την ιδέα στην πραγματικότητα, όταν κυκλοφόρησε στην αγορά τον Σεπτέμβριο του 2023. Επί του παρόντος, η Ryvid λειτουργεί ήδη στις εγκαταστάσεις της στο San Bernardino της California, αλλά έχει βάλει στόχο να αναβαθμίσει το εργοστάσιο για να ανταποκριθεί καλύτερα στη ζήτηση των καταναλωτών. Το όραμα του ιδρυτή της εταιρείας, Dong Tran για το 2024, περιέχει την αύξηση της παραγωγικής ικανότητας της Ryvid, καθώς και την ανάπτυξη και την εισαγωγή νέων μοντέλων.

Ryvid_24_b.jpg

«Το άνοιγμα της δικής μας εργοστασιακής μονάδας, μας επέτρεψε να εξορθολογίσουμε περαιτέρω τη διαδικασία παραγωγής, επιταχύνοντας μια ήδη γρήγορη διαδικασία, επιτρέποντας στη Ryvid να στραφεί γρήγορα σε νέα μοντέλα και να επικεντρωθεί σε νέα τμήματα της αγοράς. Αν και η ανάπτυξη είναι σημαντική για κάθε επιχειρηματικό μοντέλο, θα δώσουμε προτεραιότητα στους πυλώνες της εταιρείας μας, που είναι η προσβασιμότητα, η καινοτομία, η βιωσιμότητα και η κοινότητα», εξήγησε ο Dong Tran στο επίσημο δελτίο τύπου της εταιρείας.

Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε πως το Anthem είναι μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα πόλης με τιμή στις 8.995 δολάρια. Διαθέτει σκελετό από λαμαρίνα από ανοξείδωτο χάλυβα, αρθρωτή κατασκευή για μειωμένο βάρος και εύκολη συντήρηση και επισκευή, ενώ από την πλευρά της απόδοσης, τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 4,3 κιλοβατώρων που αφαιρείται και φορτίζεται εύκολα οπουδήποτε. Η Ryvid ισχυρίζεται ότι η μπαταρία των 72 volt μπορεί να προσφέρει πάνω από 100 χιλιόμετρα αυτονομίας με μία μόνο φόρτιση. Στα των επιδόσεων, ο κινητήρας αποδίδει 13,5 κιλοβάτ, ή περίπου 18 ίππους, διαθέτοντας και... όπισθεν για γρήγορο και εύκολο παρκάρισμα.

Ryvid_24_c.jpg

Δεδομένων των πρόσφατων ανακοινώσεων γύρω από την επέκταση της Ryvid, είναι αυτονόητο ότι πολλά νέα μοντέλα είναι επί του παρόντος στα σκαριά. Πράγματι, το επίσημο δελτίο τύπου της Ryvid δημιουργεί ανυπομονησία για την άνοιξη και το καλοκαίρι, καθώς υπονοεί ανακοινώσεις νέων μοντέλων από την εταιρεία που επικεντρώνονται σε μια «εξαιρετικά ευέλικτη πλατφόρμα για να προσελκύσει ένα ευρύ φάσμα αναβατών και να παρέχει πολλές επιλογές για εξατομίκευση».

Για να δούμε όχι μόνο τι θα δούμε, αλλά και... αν θα το δούμε να έρχεται ποτέ προς τα μέρη μας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon