.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 20:21

EICMA 2023 - Ultraviolette F99 2025

Η Ultraviolette παρουσίασε στην EICMA 2023 τη νέα ηλεκτρική της μοτοσυκλέτα επιδόσεων, την F99.

Για τη μάρκα με έδρα το Μπανγκαλούρου της Ινδίας πρόκειται για το concept που την εισάγει στην αγωνιστική της πλατφόρμα. Να τι εστί το νέο F99.

F99B.jpg

Η Ultraviolette F99 είναι μια πλήρως εξοπλισμένη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα με αν μη τι άλλο φουτουριστικό σχεδιασμό. Το σώμα της μοτοσυκλέτας είναι γεμάτο με αιχμηρά, ανθρακονημάτινα πάνελ και εξαρτήματα, ενώ διαθέτει ακόμη και ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα τα οποία θυμίζουν τις ουρές της Ducati στο MotoGP. Στα εντυπωσιακά των επιδόσεων, προσθέστε και το γεγονός ότι η Ultraviolette εξόπλισε το F99 με το λεγόμενο Air-Blade για να προσαρμόζει τις γωνίες κλίσης και να βελτιώνει την κάθετη δύναμη κατά τις στροφές. Τα μπροστά αεροδυναμικά βοηθήματα είναι στο ίδιο επίπεδο με το fairing και λειτουργούν ως ανεμοθώρακας.

F99C.jpg

Το F99 διαθέτει επίσης δύο μπροστινούς αεραγωγούς για να διοχετεύει τον αέρα προς τον ηλεκτροκινητήρα. Ένα ηλεκτροκινητήρα συγκεκριμένα ισχύος 90 kW (120 ίπποι), που ωθεί τη μοτοσυκλέτα από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις τρία δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα του F99 ανακοινώνεται στα 265 χλμ/ώρα και με το βάρος να είναι μόλις 178 κιλά μιλάμε για ένα ηλεκτρικό πύραυλο.

Η Ultraviolette αναφέρει πως θα κυκλοφορήσει το F99 παγκοσμίως το 2025. Μέχρι τώρα, έχει στη γκάμα της μόνο την ηλεκτρική μοτοσυκλέτα ονόματι F77 η οποία μετά την Ινδία πωλείται σταδιακά και διεθνώς.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon