.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 08:00

CSC Motorcycles E-RT3 – Ηλεκτροκίνητο scooter α λα.. αμερικάνικα

Μια αμερικάνικη εταιρεία επιχειρεί να μπει στον κόσμο των ηλεκτροκίνητων scooter με σχεδιασμό που θυμίζει ευρωπαϊκό αέρα.

Εκ πρώτης όψεως, το E-RT3 έχει όλα όσα θα περίμενε κανείς από ένα μικρομεσαίο… maxi-scooter. Επιδεικνύει μοντέρνα σχεδίαση που τονίζεται από το αιχμηρό, με γωνίες design και το μακρύ μεταξόνιο που παραπέμπει σε σκούτερ τουρισμού. Κάτω από τα πλαστικά, συναντάμε ένα ηλεκτροκινητήρα με ονομαστική ισχύ 8.000 Watt ή περίπου 11 ίππους. Αν και αυτό μπορεί να μην φαίνεται πολύ, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με τους βενζινοκινητήρες, οι ηλεκτροκινητήρες προσφέρουν τη δύναμή τους σε όλο το εύρος στροφών.

23zon1.jpg

Στον πραγματικό κόσμο, αυτό μεταφράζεται σε τελική ταχύτητα 100 και κάτι χιλιομέτρων την ώρα, σύμφωνα πάντα με την CSC. Η τροφοδοσία έρχεται από μια μπαταρία λιθίου-πολυμερών 72 volt και χωρητικότητας 96Ah. Η εν λόγω μπαταρία υποστηρίζεται ότι προσφέρει έως και αυτονομία 200χλμ. με μέση ταχύτητα στα 50χλμ/ώρα.

23zon3.jpg

Στα του εξοπλισμού, το εν λόγω σκούτερ έρχεται με φωτισμό full-LED, καθώς και τουριστικές ανέσεις που θα βρείτε στα maxi-scooter. Αυτά περιλαμβάνουν λειτουργία χωρίς κλειδί, χώρο αποθήκευσης κάτω από το κάθισμα, χειριστήρια με οπίσθιο φωτισμό και θύρα USB. Υπάρχει ακόμη και σχάρα αποσκευών βαρέως τύπου, ενώ τέλος, η εξελιγμένη έγχρωμη οθόνη TFT εμφανίζει άφθονες πληροφορίες και μπορεί επίσης να συνδεθεί με το smartphone σας.

Εντωμεταξύ, όπως προδίδει το ακόλουθο video δεν έχουμε παρά να κάνουμε με rebranding κινέζικου δίτροχου και πάλι. Ωστόσο, η CSC έχει ανοίξει προπαραγγελίες για το E-RT3 στην τιμή των 6.995 δολαρίων. Μετά την περίοδο της προπαραγγελίας, η τιμή θα αυξηθεί στα 7.295 $ , με την CSC να σημειώνει επιπλέον 410 δολάρια σε χρεώσεις αντιπροσώπου. Το σκούτερ αναμένεται να είναι πλήρως διαθέσιμο τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο του 2023 στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, με άγνωστα τα πλάνα για τη Γηραιά Ήπειρο.

Πηγή: rideapart.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 08:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon