.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 14:26

UM Motorcycles Xpeed 125 RX 2023 - Παρουσίαση και τιμή

Born to be cool - Ο αμερικάνικος οίκος δίκυκλων UM Motorcycles, του οποίου την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα έχει η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., παρουσιάζει το νέο σκούτερ UM XPEED 125 RX, που ήρθε να δώσει σύγχρονο στυλ στις αστικές μετακινήσεις, ενώ οδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου.

Το νέο XPEED της UM® είναι ένα σύγχρονο σκούτερ με τις ανέσεις ενός Maxi, σχεδιασμένο για ευέλικτη, ασφαλή και άνετη οδήγηση, που αποτελεί την ιδανική λύση για αστικές μετακινήσεις. Διαθέτει αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής και εντυπωσιακό design, με δυναμικές λεπτομέρειες και έντονες ακμές που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Το νέο ΧPEED 125 RX προσφέρει βέλτιστη εργονομία, κορυφαίο στυλ και απαράμιλλη άνεση στην οδήγηση. Οι μεγάλοι τροχοί των 14’’ και η αιχμηρή σχεδίαση των εμπρός και πίσω φώτων, αλλά και των φτερών, αναδεικνύουν το μοναδικό του χαρακτήρα που ταιριάζει απόλυτα στο σύγχρονό, αστικό lifestyle, ενώ ο υπερ-σύγχρονος προβολέας LED εξασφαλίζει ιδανική ορατότητα υπό όλες τις συνθήκες. Παράλληλα, ο χώρος κάτω από τη μεγάλη, άνετη και εργονομικά σχεδιασμένη σέλα προσθέτει στη συνολική άνεση.

Το νέο scooter UM XPEED εφοδιάζεται με έναν σύγχρονο, 4χρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 cc και απόδοση 8,84 ίππων (PS) και 8,6 Nm ροπής. Με ρεζερβουάρ 6 λίτρων και μόλις 2,4 λτ./100 χλμ. μέση κατανάλωση, το νέο σκούτερ της αμερικάνικης UM έχει ικανή αυτονομία και κάνει μεγάλη οικονομία στις καθημερινές μετακινήσεις.

To σύστημα συγχρονισμένης πέδησης (CBS) εξασφαλίζει σταθερότητα και ασφάλεια, το στιβαρό πλαίσιο και η προσεκτικά σχεδιασμένη ανάρτηση με τηλεσκοπικό πιρούνι, φροντίζουν για την καθημερινή άνεση, ενώ το αυτόματο CVT κιβώτιο είναι ο απόλυτος σύμμαχος στις αστικές μετακινήσεις.

Σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή των 2.230€, που πλαισιώνεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών, το νέο scooter UM XPEED αποτελεί μια έξυπνη επιλογή, με μοντέρνο στυλ και ανταγωνιστικές προδιαγραφές, που όλα τους συνθέτουν ένα μοναδικό πακέτο για το σύγχρονο αναβάτη, που θέλει να μετακινείται ευέλικτα στην πόλη, ενώ μπορεί να το οδηγήσει ακόμα και με δίπλωμα αυτοκινήτου.

Γνωρίστε περισσότερα για τη UM Motorcyles και δείτε τα μοντέλα της στο: https://ummotorcycles.gr/

Ακολουθήστε τη UM και στα Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/UMMotorcyclesGR/

Ιnstagram: https://www.instagram.com/ummotorcycles_gr/

ΥouTube: https://www.youtube.com/@UMMotorcyclesGR

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 14:44

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon