.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 14:02

PFMoto Starship 6 - Πρόταση τουριστικού... διαστημοπλοίου από την Κίνα

Όταν θέλεις να γίνεις Goldwing στην θέση του Goldwing.

Η PFMoto μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, πιο συγκεκριμένα πριν από 2 μήνες, όταν το Starship 3 είδε το φως της δημοσιότητας. Τώρα, παρουσιάστηκε και μία ακόμα μοτοσυκλέτα από την PFMoto, ονόματι Starship 6, προφανώς ως μια πρόταση για το κάτι παραπάνω, σε σχέση με το 3.

Αξίζει να αναφέρουμε εδώ, ότι η PFMoto, γνωστή και πως Paifang, ανήκει στο Geely Group, τον γνωστό γίγαντα της αυτοκίνησης από την Ασία. Ο κινητήρας του Starship 6, είναι V2, υγρόψυκτος, με κυβισμό που αγγίζει τα 573 κυβικά και την ισχύ του να ανεβαίνει στο επίπεδο των 60 ίππων περίπου. Είναι ουσιαστικά το ίδιο μοτέρ, με αυτό του νέου cruiser της Lifan, το LF600, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε το ανάλογο μας άρθρο εδώ.

Θα έλεγε κανείς, ότι η μοτοσυκλέτα θυμίζει την φιλοσοφία της Honda Deauville 650 – ποιος την θυμάται; Βέβαια, η εμφάνιση της είναι… ασύγκριτα πιο μοντέρνα, με «έμπνευση» (Κινεζικού τύπου) από την Goldwing, 3 θηριώδεις βαλίτσες στο πίσω μέρος, μεγάλη και ρυθμιζόμενη ζελατίνα, οθόνη TFT στα όργανα και σέλα-πολυθρόνα. Το βάρος της, ανακοινώνεται στα 280 κιλά, ενώ σε μέγεθος κρίνεται… άκρως χορταστικό με μεταξόνιο στα 1.616 χιλιοστά. Το ύψος της σέλας, απεναντίας, ανακοινώνεται μόλις στα 740 χιλιοστά, καθιστώντας το έτσι εύκολο στην πρόσβαση των ποδιών στο έδαφος.

Σε θέμα εξοπλισμού, πέρα από τα απαραίτητα όπως ρυθμιζόμενη ζελατίνα και την οθόνη που προαναφέραμε, γίνεται λόγος για ηχοσύστημα, κεντρικά χειριστήρια-πλήκτρα και πάλι σε στυλ Goldwing, συνδεσιμότητα με κινητό τηλέφωνο, Full LED φωτιστικά σώματα και ABS. Το ρεζερβουάρ του ανέρχεται στα 22,5 λίτρα, καθόλου άσχημα θα λέγαμε εμείς, ειδικά αν έχεις να «θρέψεις» μόλις 60 άλογα. Η τιμή του; Σοκ και δέος: Αντιστοιχεί μόλις σε 3.700 ευρώ, αλλά προς το παρόν αποκλείεται η εισαγωγή του στα μέρη μας…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 14:08

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon