.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 12:51

Polestar CP1 Ηλεκτρική μοτοσυκλέτα από τη Σουηδία

Η Polestar δυναμώνει όλο και περισσότερο αυτές τις μέρες, σημειώνοντας κέρδη μόλις στο δεύτερο έτος λειτουργίας της, κατασκευάζοντας το κομμάτι που έφτασε τις 100.000 μονάδες, το δεύτερο ηλεκτρικό σπορ sedan , και ετοιμάζεται να λανσάρει τα πρώτα mainstream SUV της φέτος, η εταιρεία πλησιάζει την πραγματικά μαζική απήχηση.
Επιπλέον, η σουηδική μάρκα επιδόσεων έχει ήδη κάνει μια πρώτη εισβολή στην αγορά των δικύκλων με ένα ( sold out ) ποδήλατο βουνού και μία συνεργασία με την επίσης σουηδική κατασκευάστρια ηλεκτρικών ποδηλάτων Cake. οπότε η ιδέα μίας Polestar  μοτοσυκλέτας μπορεί να μην είναι τόσο τρελή όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά.
 
Polestar-CP1-Concept-by-Lukas-Wenzhofer-5.jpg
 
Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης πίσω από την ιδέα της ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας Polestar CP1 του Lukasw Wenzhöfer, η οποία συνδυάζει στιλιστικά στοιχεία Polestar – όπως οι διαιρούμενοι τροχοί, οι προβολείς LED "Thor's Hammer" και οι επιλογές υλικών που δεν φαίνονται παράταιρες και προέρχονται απευθείας από το Polestar 1 υβριδικό supercar.
 
Polestar-CP1-Concept-by-Lukas-Wenzhofer-6.jpg
 
Είναι ένα καλά μελετημένο σχέδιο. «Το επίκεντρο αυτού του σχεδιασμού είναι η εργονομία και η λειτουργικότητα», γράφει ο Gaurav Sood της Yanko Design , ειδικός στο σχεδιασμό οχημάτων. «Έτσι, αυτές οι καλές εμφανίσεις δεν είναι απλώς για το φαίνεσθε, αλλά για είναι ένα σχήμα που έχει απολύτως πρακτικό νόημα».
 
311939307_214049601051222_4352407146010589717_n.jpg
 
Περαιτέρω λεπτομέρειες για την μοτοσυκλέτα δεν έχουν γίνει γνωστές, ούτε το πότε εισέρχεται στην παραγωγή, αλλά αν κρίνουμε από την δυναμική της Polestar στην παραγωγή αυτοκινήτων δεν θα ήταν και απίθανο να δούμε αυτή την φουτουριστική μοτοσυκλέτα σύντομα στους δρόμους. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon