.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 11:06

Eicma 2022 – Η Tromox παρουσίασε τα ηλεκτρικά νέα Ukko AT και MC10 

Η κινεζική κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρικών δίτροχων Tromox έχει επεκταθεί τα τελευταία χρόνια στις ευρωπαϊκές αγορές. Η φίρμα παρουσίασε στο Μιλάνο δύο ηλεκτρικά φιλικά σε αρχάριους χρήστες.
Το Ukko AT το οποίο είναι βασισμένο στο Ukko S, τα αρχικά AT, μάλλον αναφέρονται στις All-Terrain ικανότητες του δικύκλου. Η Tromox πήρε αυτή την πλατφόρμα και πρόσθεσε μία πινελιά διαφοροποίησης. Το Ukko AT έχει τροχό 16 ιντσών εμπρός και 14 πίσω με ακτίνες. Φοράει ελαστικά dual-sport κάνοντας έτσι εμφανείς τις προθέσεις του για εκτός δρόμου διαδρομές.
Αλλά και ο σχεδιασμός του απαντάει στην διπλή προσωπικότητά του, αφού θυμίζει εντούρο, όπως ψηλό εμπρός φτερό. Όσον αφορά στις επιδόσεις έχουμε το ίδιο μοτέρ με το Ukko S το οποίο βρίσκεται στη μέση του οχήματος και αποδίδει 4kW με ροπή 220Nm. Η μπαταρία είναι 72V, 40Ah ιόντων λιθίου και η εταιρεία δίνει αυτονομία πάνω από 100 χιλιόμετρα, με τελική ταχύτητα τα 90 χιλιόμετρα. 
 
DSC_4568-1536x1022.jpg
Το άλλο όχημα της Tromox στην EICMA 2022 είναι το MC10, το οποίο είναι σχεδιασμένο ώστε να θυμίζει κάτι ανάμεσα σε ποδήλατο downhill και μία motocross μοτοσυκλέτα. Το MC10 είναι αρκετα δυνατό αφού εφοδιάζεται με κινητήρα 5kW. Hη απόδοσή του είναι 10kW, κάτι που αντιστοιχεί σε  13,4 ίππους, παρόμοια δηλαδή με την ιπποδύναμη ενός 125cc θερμικού κινητήρα.
 
Η τελική του ταχύτητα είναι επίσης 90 χιλιόμετρα την ώρα. Το μοτέρ παίρνει ισχύ από μπαταρία 72V και 30Ah που δίνει αυτονομία 120 χιλιόμετρα με μία φόρτιση, η οποία διαρκεί τρεις ώρες. Επιπλέον το MC10 διαθέτει φώτα LED ψηφιακό κοντέρ, εκκίνηση χωρίς κλειδί και όπισθεν για τους επιτόπου ελιγμούς. Είναι ένα αθλητικό off-roader μεετνυπωσιακή απόσταση από το έδαφος, αναρτήσεις με μεγάλες διαδρομές και 90 κιλά απόβαρο. 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 12:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon