.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 12:12

Tromox Mino – Ηλεκτρικό ντιζαινάτο μοτοσυκλετάκι

Η κινέζικη Tromox πρόσφατα κέρδισε βραβείο καινοτομίας για το ηλεκτρικό της μοτοσυκλετάκι “Mino” στο σαλόνι CIMAMotor 2020, ένα πανέμορφο, ελαφρύ και ποιοτικό pit-bike, που διατίθεται για αγορά και στην Ευρώπη.

Η Tromox παρουσίασε για πρώτη φορά το Mino στην EICMA 2019, ενώ τώρα το έβγαλε στην παραγωγή και για τις ευρωπαϊκές αγορές με την τιμή του να ξεκινά από τα 2.800 ευρώ.

Το Mino έχει 4 τύπους μπαταρίας της Samsung, 60V 21Ah, 60V 26Ah, 60V 31Ah και 60V 38Ah, με τη μπαταρία να ζυγίζει 9 μόλις κιλά και να μπορεί να αφαιρεθεί για να τη φορτίσεις στο σπίτι σου.

Η αυτονομία του Mino ανακοινώνεται στα 60-118 χλμ., ανάλογα τη χρήση, ενώ μια πλήρης φόρτιση παίρνει περίπου 5 ώρες.

Ο κινητήρας αποδίδει 3,35 hp, ενώ η τελική ταχύτητα του Mino μπορεί να φτάσει τα 60 χλμ/ώρα, όμως για να οδηγείται με δίπλωμα μοτοποδηλάτου (ΑΜ), αυτή περιορίζεται στα 45 χλμ/ώρα όπως απαιτεί ο νόμος. Η Tromox αναφέρει πως το επόμενο ηλεκτρικό scooter της εταιρείας, το Mino Plus που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2021, θα οδηγείται με δίπλωμα Α1 και θα έχει τελική 100 χλμ/ώρα.

Στα όργανα βρίσκουμε μια ψηφιακή LCD οθόνη, με μεγάλες και ευανάγνωστες ενδείξεις, ενώ η Tromox διαθέτει και smartphone app, με το οποίο επικοινωνεί ο αναβάτης με το scooter και με το διαδίκτυο. Μέσω του app, ο αναβάτης μπορεί να εντοπίζει το Mino μέσω GPS, να βλέπει την κατάσταση της μπαταρίας, να πραγματοποιεί geo-fencing για το όχημα του, κ.α. Σημειώστε πως τα φώτα είναι τεχνολογίας LED.

Το Mino φορά μικρούς τροχούς 10 ιντσών, φέρει ανάποδο πιρούνι και μονό πίσω αμορτισέρ, ενώ διαθέτει δισκόφρενα 180 mm εμπρός και πίσω.

Τα αλουμινένια εξαρτήματα βοηθούν και αυτά ώστε το Mino να ζυγίζει μόλις 68 κιλά, και μαζί με τις μικρές διαστάσεις και την εξαιρετικά χαμηλή σέλα κάνουν το μοτοσυκλετάκι της Tromox ιδιαίτερα εύκολο στις μανούβρες ακόμα και από αναβάτες κατηγορίας… φτερού.

Τέλος, η Tromox έχει σχεδιάσει περισσότερα από 30 αξεσουάρ και ρούχα για τον αναβάτη του Mino, ενώ το μοτοσυκλετάκι διατίθεται σε 4 χρώματα.

Μάθετε περισσότερα στο επίσημο site της Tromox, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon