Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 14:24

SuperSoco CUx Special Edition Ducati

Ηλεκτρικό scooter με Ducati MotoGP βαφή

Η κινέζικη SuperSoco παρουσίασε μια νέα έκδοση του νέου της e-scooter CUx, στα χρώματα της ομάδας MotoGP της Ducati. Όμορφο μεν, μας προκαλεί αρκετά ερωτήματα δε.

supersoco cux ducati 1

Γνωρίζουμε πως η SuperSoco έχει συνεργασία με τη Ducati, τουλάχιστον έτσι αναφέρεται στο site της φίρμας, και στη σελίδα του πρεσβευτή της και παλιού αγωνιζόμενου Dario Marchetti (επίσημοι προμηθευτές, φανταζόμαστε με ηλεκτρικά δίκυκλα ως pit-bikes για τους αγωνιζόμενους). Όμως είναι περίεργο που δεν υπάρχει καμία επίσημη αναφορά στα social media της Ducati, ούτε για τη συνεργασία τους με τη SuperSoco, ούτε για το SuperSoco CUx Special Edition Ducati.

Το δεύτερο ερώτημα αφορά στα χρώματα που έχουν επιλεγεί για να κοσμήσουν το CUx Ducati, καθώς από ότι φαίνεται αυτά αφορούν στην προηγούμενη βαφή της MotoGP ομάδας των Ιταλών του 2018 (κόκκινο με λευκό και γκρι διαγώνια ρίγα), και όχι στη WinNow βαφή του 2019.

Τρίτο ερώτημα, τι άλλο διαφορετικό έχει το συγκεκριμένο scooter από ένα βασικό CUx. Μάλλον τίποτα, αλλά για την ώρα τουλάχιστον η SuperSoco δεν δίνει διευκρινίσεις.

Φωτογραφίες

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 14:27

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube