.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 17 Μαϊος 2018 09:53

Curtiss Zeus - Νέες φωτογραφίες & πληροφορίες

 

Ηλεκτρικό cruiser με ιδιάζουσα εμφάνιση και ΠΟΛΛΑ άλογα!

Το Zeus μπορεί να είναι ακόμα στο πρώιμο concept στάδιο του, όμως η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της πρώην Confederate έχει τα φόντα για να εντυπωσιάσει, ενώ οι νέες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο studio την κολακεύουν πιο πολύ από την πρώτη της εμφάνιση.

curtiss zeus concept 8

Η μοτοσυκλέτα παρουσιάστηκε στη συγκέντρωση μοτοσυκλέτας Quail στην Καλιφόρνια, ενώ τώρα μαθαίνουμε τις πρώτες τεχνικές πληροφορίες για αυτήν.

curtiss zeus concept 6

Το πλαίσιο είναι αλουμινένιο με βιδωτά αντί για συγκολλημένα μέρη. Η μπροστινή ανάρτηση είναι τύπου Hossack, με αμορτισέρ της Racetech, ενώ πίσω, το παράκεντρα τοποθετημένο μονό αμορτισέρ ενώνει τη βάση της σέλας με τη γέφυρα του ψαλιδιού!

curtiss zeus concept 3

Τα όργανα αποτελούνται από ένα iPad, τα φώτα είναι LED, ενώ η Zeus έρχεται εξοπλισμένη με δύο ηλεκτροκινητήρες -E-Twin το αποκαλεί η φίρμα!

curtiss zeus concept 4

Οι κινητήρες αποδίδουν 170 hp και 40 κιλά ροπής, νούμερα αρκούντως τρομακτικά για cruiser μοτοσυκλέτα -και όχι μόνο!

curtiss zeus concept 7

Τα φρένα είναι της Beringer, οι τροχοί της BST και τα ελαστικά Pirelli.

curtiss zeus concept 5

Η μπαταρία είναι 14.4 kWh, ενώ από ότι φημολογείται θα μεγαλώσει πολύ περισσότερο όταν η μοτοσυκλέτα βγει στην παραγωγή, 2 χρόνια αργότερα.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Μαϊος 2018 09:55

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon