.
Κατηγορία Confederate
Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2010 13:49

Confederate Hellcat C3 X132 2011

 

Έργο τέχνης σε δύο τροχούς

 Νέο αμερικάνικο musclebike!

Φαίνεται πως οι Αμερικάνοι θέλουν να διατηρήσουν την κυριαρχία στην παραγωγή musclebike, κάτι που άλλωστε αυτοί ξεκίνησαν. Άλλωστε η Confederate το έχει ξανακάνει να παρουσιάσει κάτι τόσο εντυπωσιακό ώστε να αποτελεί ένα έργο τέχνης ικανό να οδηγηθεί.

H Confederate για το 2011 παρουσιάζει το Hellcat το οποίο είναι ένα musclebike με τα όλα του.
Διαθέτει κινητήρα διάταξης V με περιεχόμενη γωνία τις 56 μοίρες και χωρητικότητα 2.163 κυβικών (132 κυβικές ίντσες όπως τα μετράνε εκεί…)!
Οι διαστάσεις του δικύλινδρου κινητήρα είναι 111,76mm x 111,76mm και δεν θα θέλαμε να είμαστε κοντά όταν θα βαράει πιστονιές!
Η απόδοσή του δεν έχει μετρηθεί αλλά η ροπή του σίγουρα θα μπορεί να τραβήξει τρένο!

Η μετάδοση της δύναμης γίνεται μέσω πεντατάχυτου κιβωτίου ταχυτήτων και φτάνει στον πίσω τροχό με αλυσίδα. Με την εξάτμιση να βρίσκεται στο κάτω τμήμα του κινητήρα, όπως στα Βuell συμπληρώνεται αυτό το μοναδικό πακέτο.
Το πλαίσιο είναι μονής ραχοκοκαλιάς και πάνω του δένει ο κινητήρας. Οι αναρτήσεις είναι πλήρως ρυθμιζόμενες και το μπροστινό σύστημα αφορά ανεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 50mm της Racetech με πλήρεις ρυθμίσεις, μέχρι και αργή και γρήγορη συμπίεση! Το ίδιο ισχύει και για το αμορτισέρ της ίδιας εταιρίας.
Το φρενάρισμα έχουν αναλάβει δύο κεραμικοί δίσκοι διαμέτρου 320mm με χυτές δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων της Brembo και αγωνιστική τρόμπα ακτινικής διάταξης.
Οι τροχοί διαστάσεως 3,5’’x17 και 6’’x17 είναι κατασκευασμένοι από carbon.
Η μοτοσυκλέτα που θα φιλοξενεί μόνο έναν αναβάτη διαθέτει κατά τ’ άλλα και όργανα με ενδεικτικές λυχνίες αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό δρόμου για καθημερινή χρήση. Η αλήθεια είναι πως πραγματικά είναι ένα έργο τέχνης σε δύο τροχούς το οποίο αποδεικνύει και το παλαιότερο μοντέλο της εταιρίας, Β 120 Wraith.

Θα παραχθεί σε δύο εκδόσεις, Fighter και Roadster με διαφορές σε κάστερ (23,5 – 30μοίρες), ίχνος (101,1 - 108) και μεταξόνιο (1562mm – 1638mm)

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Confederate X-132 Hellcat Speedster – 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon