.
Κατηγορία CFMOTO
Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 14:45

CFMOTO 700MT - Πλησιάζει η ώρα της άφιξης του, τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Το νέο μεσαίο adventure/tourer της CFMOTO έκανε το ντεμπούτο του και στην ιστοσελίδα της εταιρείας -αναμένεται η τιμή του, ανακοινώθηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Το CFMOTO 700MT έχει αποκαλυφθεί ήδη εδώ και αρκετό καιρό, αρχικά ως αόριστες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από τον Μάιο, οι οποίες στην συνέχεια επιβεβαιώθηκαν – και σας έχουμε γράψει ανάλογα και στις δύο περιπτώσεις, όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω. Πλέον, η άφιξη του 700MT είναι θέμα χρόνου και, στην αναμονή ανακοίνωσης της τιμής του -που αναμέται κάτω από τα 7.000 ευρώ-, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δημοσιοποιήθηκαν.

Ο κινητήρας, δικύλινδρος εν σειρά, φτάνει τα 693 κ.εκ. επακριβώς, με την απόδοση του να ανακοινώνεται στους 67 ίππους/8.500 σ.α.λ., με την ροπή να φτάνει τα 6,9 kgm/6.500 σ.α.λ.. Ο κινητήρας φέρει μηχανικό γκάζι, αλλά και δύο χαρτογραφήσεις ισχύος, Sport και ECO.

To βάρος της μοτοσυκλέτας ανακοινώνεται στα 218 κιλά, ενώ όσον αφορά τις διαστάσεις, ανακοινώνεται μεταξόνιο 1.425 χιλιοστών, ύψος σέλας στα 820 χιλιοστά και ρεζερβουάρ χωρητικότητας 18 λίτρων. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ανεστραμμένο εμπρός πιρούνι και Monoshock αμορτισέρ πίσω, ενώ το φρενάρισμα παρέχει η J. Juan, με δύο δίσκους εμπρός και έναν πίσω, και δαγκάνες 2 και ενός εμβόλου αντίστοιχα. Μια σημαντική αλλαγή, στον εξοπλισμό του μοντέλου, θα αποτελεί η χρήση οθόνης TFT στα όργανα.

Το μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο σε χρωματισμούς λευκού και μαύρου, Nebula White και Nebula Black αντίστοιχα, ενώ σύμφωνα με την CFMOTO, η διάθεση του θα ξεκινήσει την Παρασκευή 7 Ιουλίου από όλα τα καταστήματα του δικτύου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 14:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon