.
Κατηγορία CCM
Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 11:35

CCM Spitfire Bobber 2018

 

Το 5ο μοντέλο στην οικογένεια Spitfire

Η βρετανική φίρμα CCM θα παρουσιάσει την 5η μοτοσυκλέτα της οικογένειας Spitfire, σε Bobber ύφος, στο σαλόνι Carole Nash MCN London Motorcycle Show, στις 15-17 Φεβρουαρίου. 

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του Spitfire Bobber, το βρετανικό site της MCN δημοσίευσε τα πρώτα 3D σκίτσα της μοτοσυκλέτας.

ccm spitfire bobber 2

Το Bobber διαθέτει το ίδιο ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο και ατσάλινο σωληνωτό ψαλίδι με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, γεγονός που του χαρίζει bonus διαφορετικότητας, και ομορφιάς.

Ίδιος είναι και ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 600 κ.εκ. και 55 hp, ίδιο και το ανάποδο πιρούνι και το πίσω αμορτισέρ δίχως μοχλικό.

ccm spitfire bobber 3

Το Bobber ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα Spitfire από την… αιωρούμενη σέλα του αναβάτη (δεν υπάρχει πρόβλεψη για συνεπιβάτη), το τιμόνι με την κλίση προς τα πίσω, το χαμηλότερο ύψος στις αναρτήσεις και τα χοντρά ελαστικά με τη λευκή ρίγα στα πλαϊνά τους.

Επίσημη αποκάλυψη, όπως προείπαμε στο Carole Nash MCN London Motorcycle Show, 15 – 17 Φεβρουαρίου. Κατόπιν το Bobber θα βγει προς πώληση, σε περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών.

Φωτογραφίες

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 11:37

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « CCM Spitfire 2018 - Νέο Video CCM Spitfire Bobber »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon