.
Κατηγορία Brixton
Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 08:35

EICMA 2017 - Brixton BX 250 2018

 

Brixton Motorcycles: Η παγκόσμια επιτυχία συνεχίζεται! 

 

Η επιτυχημένη οικογένεια των Brixton μεγαλώνει με τη νέα μοτοσυκλέτα 250cc, BX 250, η οποία παρουσιάστηκε στην EICMA 2017 δίπλα σε μια νέα έκδοση του best-seller BX 125.

brixton bx250 6

Η BX 250 δεν είναι απλά μια BX 125 με μεγαλύτερο κινητήρα, αλλά ένα πλήρως επανασχεδιασμένο μοντέλο, με ιδιαίτερο στυλ: LED φλας KOSO ενσωματωμένα στις χειρολαβές του τιμονιού, LED προβολέας, LED πίσω φως, νέου σχεδιασμού εξάτμιση και σέλα και βάση για την πινακίδα στα πλάγια.

brixton bx250 5

Ακολουθώντας το μότο της Brixton “Any direction – As long it’s your own”, οι αναβάτες της BX 250 μπορούν να δώσουν προσωπική ταυτότητα στη μοτοσυκλέτα τους με αυθεντικά αξεσουάρ Brixton, όπως χειροποίητα ξύλινα ενθέματα στο ρεζερβουάρ.

brixton bx250 4

Τεχνικά, το μοντέλο φέρει καθόλα σύγχρονο εξοπλισμό: μονοκύλινδρο, injection, Euro 4 κινητήρα 250cc Suzuki κατασκευασμένο στην Ιαπωνία, ανεστραμμένο πιρούνι, ρυθμιζόμενα πίσω αμορτισέρ και standard ABS.

Ποια είναι η Brixton

Η νέα μάρκα μοτοσυκλετών BRIXTON παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια στην EICMA. Στις αρχές του 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο μοντέλο της εταιρείας BX 125. O κλασικός σχεδιασμός, ο σύγχρονος εξοπλισμός, η ποιότητα κατασκευής και ο αξιόπιστος κινητήρας το έχρισαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα best-seller στην κατηγορία των μοτοσυκλετών 125cc, σχεδόν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Στην παρουσίασή της στο Vietnam Motorcycle Show το Μάιο του 2017, 500 μοτοσυκλέτες πωλήθηκαν μόνο κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Ακολουθώντας την τεράστια επιτυχία στην Ευρώπη και τη Νότια Ασία, το KSR Group θα επεκτείνει τη διανομή σε 50 νέες χώρες παγκοσμίως. Όσον αφορά την παραγωγή, έχουν γίνει επενδύσεις σε μια νέα, state-of-the-art βιομηχανική μονάδα, προκειμένου να καλυφθεί η παγκόσμια ζήτηση.

Η γρήγορη επέκταση της σειράς προϊόντων της Brixton είχε ανακοινωθεί ήδη από την πρώτη εμφάνιση της εταιρείας. Σήμερα, η πρώτη μοτοσυκλέτα Brixton 250cc είναι γεγονός.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 11:50

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon