Κατηγορία BMW
Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 13:51

BMW S 1000RR Wunderlich

 

 

Η μοτοσυκλέτα του Mad Max!

 
Τι συμβαίνει αν έχεις ένα BMW S 1000RR στο γκαράζ, και δεν ξέρεις τι να το κάνεις; Βάζεις τους δύο ειδικούς, την Wunderlich και τον σχεδιαστή Nicolas Petit να σου φτιάξουν ένα εγγυημένο αποτέλεσμα στα πλαίσια της ταινίας Mad Max που αγαπήθηκε από όλους τους θεατές!
Η  BMW S1000 RR γυμνώθηκε τελείως, έγινε naked, ενώ όλα της τα περιφερειακά κατασκευάστηκαν από carbon. Τοποθετήθηκε ένα ανοιχτό τιμόνι της Magura, αλλά και μία νέα μάσκα με μονό φανάρι , κι έτσι άλλαξε τελείως ο χαρακτήρας. Στα φρένα τοποθετήθηκαν δίσκοι τύπου μαργαρίτα από την Moto-Master ενώ αλλάχθηκαν και τα δρόμου ελαστικά, με χωμάτινα της Continental!
Η Remus ανέλαβε το σύστημα εξαγωγής που είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο για να βελτιώσει και άλλο την απόδοση και τον ήχο της μοναδικής μοτοσυκλέτας!

Τοποθετήθηκαν χρυσές τάπες κατασκευασμένες από ergal και αντίστοιχες μανέτες και πλάκες του μπροστινού συστήματος, όπως και ρυθμιστές προφόρτισης ελατηρίων, αλλά και ίδιου χρώματος τάπα ρεζερβουάρ. Το πακέτο συμπληρώθηκε με αναρτήσεις της Ohlins και αυτοκόλλητα που ειδοποιούν για την χρήση του κάθε εξαρτήματος και... είναι έτοιμο να βγει στους δρόμους να κατασπαράξει κάθε ταπεινό naked!

Φωτογραφίες

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube