.
Κατηγορία BMW
Τρίτη, 08 Ιουλίου 2014 11:48

BMW R 1200 GS / Adventure 2015

 

Με αλλαγές στον κινητήρα

 



Το νέο R 1200GS του 2015 δεν διαθέτει μόνο νέους χρωματισμούς, αλλά και αλλαγές στον κινητήρα που το χαρακτηρίζουν.
Για την νέα χρονιά, το R 1200GS θα διαθέτει τον στρόφαλο του R 1200GS Adventure για μείωση των περιστρεφόμενων μαζών και ευκολότερη οδήγηση. Παράλληλα, το νέο R 1200GS θα διαθέτει το σύστημα Keyless Ride System σαν έξτρα. Η μοτοσυκλέτα θα παίρνει μπροστά με το κουμπί που έπαιρναν και τα προηγούμενα μοντέλα, αλλά ο αναβάτης θα μπορεί να έχει το κλειδί στα ρούχα του όσο οδηγεί. Αν απομακρυνθεί με το κλειδί, η μοτοσυκλέτα θα σβήνει. Στο νέο R 1200GS θα είναι διαθέσιμο και το σύστημα Shift Assistant Pro ως έξτρα, το οποίο επιτρέπει στον αναβάτη να αλλάζει σχέσεις χωρίς χρήση συμπλήκτη. Το σύστημα επιτρέπει να ανεβάζει όσο και να κατεβάζει ταχύτητες ο αναβάτες χωρίς συμπλέκτη χωρίς μείωση της απόδοσης.
Στην γκάμα προστίθεται και ο χρωματισμός Alpine White με μαύρο άξονα και αναρτήσεις, αλλά και δύο ακόμη χρωματισμοί, Frozen Dark blue metallic και Black storm metallic. Τα χρώματα Thunder Grey metallic και bluefire δεν είναι πλέον διαθέσιμα.

Το νέο R 1200GS Adventure υιοθετεί και αυτό τα συστήματα Keyless Ride System και Shift Assistant pro, αλλά επιπρόσθετα μπορεί να παραγγελθεί με χαμηλότερες κατά 30mm αναρτήσεις στα 860mm ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και η χαμηλότερη σέλα από το R 1200GS με κέρδος ακόμη 20mm.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Ιουλίου 2014 13:50

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BMW K 1300 S “Motorsport” 2015 BMW F 700 GS 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon