.
Κατηγορία BMW
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 11:16

BMW R 1250 R 2023 - Με νέα φώτα LED

Η BMW ήταν πάντα η βασίλισσα των γυμνών για πολλούς αναβάτες σε όλο τον κόσμο. Η Roadster συνεχίζει μία παράδοση που κρατάει πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, στις naked μοτοσυκλέτες και συνεχίζει και για το 2023 αναβαθμισμένη.
 
 
Η BMW R 1250R έχει τον δικύλινδρο κινητήρα των 1.254cc με 136 ίππους αν και euro5 χάρη στην ShiftCam τεχνολογία που διαφοροποιεί τον χρονισμό των βαλβίδων, προσφέροντας δύναμη σε όλο το εύρος των στροφών ενώ ταυτόχρονα κρατάει χαμηλά τόσο την κατανάλωση, όσο και τους ρύπους. Υπάρχουν modes οδήγησης που ρυθμίζουν την απόδοση της μοτοσυκλέτας ανάλογα με τις απαιτήσεις του αναβάτη. Το Dynamic Traction  Cotrol, καθώς και η νέα ρύθμιση  “eco” για την οδήγηση είναι στάνταρ. Από την άλλη πλευρά η προεπιλογή Pro, η οποία έρχεται πακέτο και με το engine drag torque control είναι στις εξτρά επιλογές. 
 
P90483746_highRes_bmw-r-1250-r-adaptiv.jpg
 
Στην επιλογή eco,  όπως λέει και το ονομά της, ο αναβάτης μπορεί να επιτύχει την πιο οικονομική οδήγηση, άρα και τη μεγαλύτερη εμβέλεια της μοτοσυκλέτας με ένα ρεζερβουάρ. Η ρύθμιση μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού, για μία προσπέραση για παράδειγμα. 
 
Η επιλογή Pro, που δεν είναι στον στάνταρ εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας, βοηθάει στην αποφυγή μπλοκαρίσματος του πίσω τροχού στα απότομα κατεβάσματα και φρεναρίσματα. 
από την άλλη πλευρά τόσο το ABS Pro όσο και το Dynamic Brake Control (DBS) είναι στάνταρ. 
 P90483759_highRes_bmw-r-1250-r-seat-he.jpg
 
Τα φωτιστικά σώματα έχουν γίνει LED στη νέα BMW R 1250 R Roadster και μάλιστα στον προβολέα υπάρχει ως εξτρά επιλογή σύστημα cornering που φωτίζει στο εσωτερικό της στροφής όταν η μοτοσυκλέτα βρίσκεται υπό κλίση. Και υπάρχουν στον στάνταρ εξοπλισμό, φώτα ημέρας DRL.
 
Εξακολουθεί να εφοδιάζεται, όπως και η προκάτοχός της, με οθόνη TFT, όπου ο αναβάτης μπορεί να δει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται σε πραγματικό χρόνο, ακόμη και την κλίση της μοτοσυκλέτας, αλλά και την λειτουργία του ABS ή του Traction Control. Ακόμη διαθέτει πρίζα φόρτισης 12v επιπλέον του USB των 5V που είχε το προηγούμενο μοντέλο. Η άνεση ήταν πάντα  το δυνατό χαρτί των BMW και αυτή επιβεβαιώνει τον κανόνα με θερμαινόμενα γκριπ και σέλα.
 
P90483748_highRes_bmw-r-1250-r-dtc-abs.jpg
 
Υπάρχουν τρεις συνδυασμοί χρωμάτων. Ο βασικός, γκρι μη μεταλλικό χρώμα και μαύρο πλαίσιο. Υπάρχουν τα χρώματα Sport model variant, το οποίο είναι μπλε αγωνιστικό μεταλλικό με άσπρο πλαίσιο και το Τriple Black model variant, το οποίο είναι μαύρο μεταλλικό με γκρι βαμμένο το πλαίσιο.
 
 
 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 12:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon