.
Κατηγορία Bienville
Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014 09:37

Bienville Legacy

 

Δίτροχο όνειρο

 

Η Bienville Legacy είναι αυτό ακριβώς που ονειρευόταν ο αμερικανός customizer, μόνο που δεν θα μπορούσε με δικά του μέσα να το υλοποιήσει.

Η Bienville Legacy είναι η ιδέα του Jim Jacoby η οποία σχεδιάστηκε από τον J.T. Nesbitt ώστε να είναι μία πανέμορφη χειροποίητη κατασκευή
Η μοτοσυκλέτα έχει κατασκευαστεί με αναρτήσεις που χρησιμοποιούν μοχλισμό τόσο για πίσω, όσο και για μπροστά, αλλά και συνεργάζονται μεταξύ τους ανταλλάσοντας πληροφορίες και βελτιώνοντας έτσι την πρόσφυση. Το πλαίσιο είναι μίνιμαλ χωροδυκτίωμα που χρησιμοποιεί τον κινητήρα ως ενεργό τμήμα, ο οποίος κινητήρας, προέρχεται από την Motus, με χωρητικότητα 1650 κυβικών εκατοστών και απόδοσης 185 ίππων.
Θα υπάρξει και έκδοση με 300 ίππους με την τοποθέτηση υπερτροφοδότη της Rotrex για όσους δεν αρκούνται στην ιπποδύναμη του standard μοντέλου.
Η νέα αυτή μοτοσυκλέτα αναμένεται να κοστίζει πάνω από 200.000 euro – δεν βλέπουμε τον λόγο βασικά, ενώ ο ιδρυτής της εταιρίας, Jim Jacoby έχει ήδη εξασφαλίσει ένα καλό ποσό αφού έχει πουλήσει τα δικαιώματα για την παραγωγή του μοντέλου.

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon