.
Κατηγορία Aprilia
Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 10:13

Aprilia – Ετοιμάζει supersport μοντέλο!

Με “μισό” κινητήρα από RSV4

Όλο και περισσότεροι είναι οι κατασκευαστές που επανα-δραστηριοποιούνται ή σκοπεύουν να δραστηριοποιηθούν, σε μια κατηγορία που μέχρι πριν λίγο καιρό, αποτελούσε “είδος προς εξαφάνιση”. Ο λόγος για τα supersport φυσικά.

Οι τελευταίες πληροφορίες, θέλουν την Aprilia να δουλεύει πάνω σε μια δικύλινδρη  μοτοσυκλέτα μέσου κυβισμού, χρησιμοποιώντας ως βάση την RSV 4. Πολύ πιθανόν μάλιστα, δεδομένης και της επερχόμενης –μάλλον ριζικής- ανανέωσης του RSV 4, να χρησιμοποιηθεί το πλαίσιο και τα περιφερειακά του υπάρχοντος μοντέλου σε αυτή την μικρότερου κυβισμού έκδοση.

Σε ότι αφορά στον κινητήρα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, η Aprilia θα παρουσιάσει ένα νέο, δικύλινδρο σε σειρά μηχανικό σύνολο, αφαιρώντας τους δύο πίσω κυλίνδρους του V4 μοτέρ που κινεί τα RSV 4. Σίγουρα η διαδικασία δεν πρόκειται να είναι τόσο απλή όσο ακούγεται, πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν και να επανασχεδιαστούν, αυτό που αφήνεται να εννοηθεί από τις διαρροές πληροφοριών όμως, είναι ότι οι Ιταλοί θα χρησιμοποιήσουν ως βάση το τετρακύλινδρο V μοτέρ.

Σε ότι αφορά την παρουσίαση της μοτοσυκλέτας, δεδομένου ότι η εξέλιξη της έχει μόλις ξεκινήσει, δεν αναμένεται νωρίτερα από το 2020.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 10:13

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon