.
Κατηγορία Aprilia
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 15:36

Aprilia RSV4 RF Limited Edition 2018

 

ΤΜόνο για την Β. Αμερική, σε 125 αντίτυπα

 

Μία νέα λαχταριστή έκδοση περιορισμένης παραγωγής της RSV4 RF παρουσίασε η ιταλική εταιρία, η οποία σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωσή της προορίζεται μόνο για τις αγορές της Β. Αμερικής, ήτοι Η.Π.Α. και Καναδάς.

 

Η Aprilia RSV4 RF Limited Edition θα παραχθεί σε μόλις 125 αντίτυπα και ξεχωρίζει από την… “απλή” RF χάρη στα αεροδυναμικά βοηθήματα που έχουν προστεθεί στο κοστούμι της αλλά και τα γραφικά, στα χρώματα της ιταλικής σημαίας, με την έμπνευση για αυτά να προέρχεται από τις επιτυχίες της Aprilia στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike. Η Aprilia RSV4 είναι άλλωστε μια από τις πιο επιτυχημένες superbike των τελευταίων ετών έχοντας κερδίσει τέσσερις παγκόσμιους τίτλους κατασκευαστών και τρεις αναβατών στην μεγάλη κατηγορία αλλά και το double στο  Κύπελλο Superstock 1000.

Aprilia RSV4 RF LE 2018 3

Η μοτοσυκλέτα παρουσιάστηκε επίσημα στον 3ο αγώνα του MotoGP που πραγματοποιήθηκε στο Texas των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πέρα από τα ανθρακονημάτινα αεροδυναμικά βοηθήματα, απευθείας από τον κόσμο του MotoGP, και τα εντυπωσιακά γραφικά, η Aprilia RSV4 RF Limited Edition δεν φέρει άλλες αλλαγές, ούτε στα μηχανικά της μέρη, με τον 1.000άρη V4 να παραμένει στους 201 ίππους.

Aprilia RSV4 RF LE 2018 2

Κοιτάζοντας πιο προσεκτικά την ανακοίνωση των Ιταλών ανακαλύπτουμε πως η έμπνευση για τα γραφικά έρχεται συγκεκριμένα από την Aprilia AF1 250 του  Loris Reggiani, με την οποία, ο μεγάλος Ιταλός αναβάτης χάρισε το 1987 στην εταιρία από το Noale την πρώτη της παγκόσμια νίκη από τις 294 (!) που έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα. Διακρίνεται το ευμεγέθες “A” στα πλαϊνά του φέρινγκ που χρησιμοποιείται συνήθως από την Aprilia για να χαρακτηρίσει της “race replica” μοτοσυκλέτες της.

Φυσικά από το “πακέτο” δεν λείπει και το σχετικό ταμπελάκι αρίθμησης της περιορισμένης παραγωγής που βρίσκεται στην πλάκα του τιμονιού αλλά και το Logo “Limited Edition”.

Την θέλουμε και εμείς εδώ στην Ευρώπη παρακαλώ…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 15:41

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon