.
Κατηγορία AJP
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 15:53

AJP P310 και P510 2019

Δύο νέα πρωτότυπα ετοιμάζονται για το 2019

Η Πορτογαλική AJP παρουσίασε μέσω της σελίδας της στο Facebook δύο νέα μοντέλα που αποκαλούνται Ρ310 και Ρ510 και τα οποία περιγράφονται ως «δύο πρωτότυπα που παρουσιάσαμε στους αντιπροσώπους και εισαγωγείς μας με στόχο να συλλέξουμε τις αντιδράσεις τους».

Κοινώς, πρόκειται για δύο νέα μοντέλα που πιθανότατα προορίζονται για κανονική παραγωγή και προς αυτόν τον στόχο ανιχνεύονται οι απόψεις των συνεργατών της εταιρείας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμιά τεχνική πληροφορία σχετικά με το ποιόν τους, αλλά από τις φωτογραφίες είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για τετράχρονα, υγρόψυκτα, μονοκύλινδρα μοντέρ, με κυβισμούς που υποθέτουμε βάσιμα πως θα συμβαδίζουν με τα ονόματά τους (300 και 500 cc δηλαδή).

ajp p310 510 2019 3

Η AJP είχε δείξει από τον περασμένο Μάιο ένα πρωτότυπο 310 και εκεί μάλιστα έδινε και αρκετά περισσότερες πληροφορίες για το ποιόν του, χωρίς να είναι βέβαιο πόσες από αυτές έχουν φτάσει ως τη σημερινή μορφή της μοτοσυκλέτας.

Πάντως, κατά την αρχική είδηση του Μαΐου, τουλάχιστον ο κινητήρας των 310 cc προέρχεται από την Ιταλική SWM - χωρίς κόκκινες κεφαλές - δηλαδή έλκει την καταγωγή του από τη Husqvarna την εποχή που ανήκε ακόμη στη BMW στις αρχές της τρέχουσας δεκαετίας.

Περισσότερα μόλις η AJP ανακοινώσει κάτι πιο επίσημο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 16:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon