.
Κατηγορία ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 21:13

Yamaha XSR 900 GP 2024 – Πιθανή τιμή στην Ελλάδα και τα… έξτρα

Για τους νοσταλγούς -και όχι μόνο- των αγωνιστικών μοτοσυκλετών άλλων εποχών, το νέο GP της φίρμας των τριών διαπασών προκάλεσε ταχυπαλμίες. Ας δούμε και τα περί πιθανού κόστους.

Αναλυτικά το είδαμε εδώ και αν πρέπει να έχουμε ένα σημείο αναφοράς στην τιμολογιακή λογική του, αυτό δεν είναι άλλο από το XSR 900. Μια σύντομη «βόλτα» στις χώρες που έχει ήδη ανακοινωθεί η τιμή του, όπως η Ιταλία και η Γερμανία, φέρνει το XSR 900 GP στις περί τις +2.000 ευρώ από το απλό XSR 900. Στην Ελλάδα – όπου αναμένουμε την επίσημη τιμή της GP έκδοσης- το απλό XSR κοστίζει 11.700 ευρώ, επομένως γύρω στις 13.700 ευρώ ενδεχομένως να τιμολογείται και η ρετρό αγωνιστική μοτοσυκλέτα του σήμερα.

XSRGP2.jpg

Βέβαια, με μια επίσκεψη στο σχετικό configurator της Yamaha και για την Ελλάδα, βλέπουμε τις τιμές των αξεσουάρ. Κάποια είναι «απαραίτητα» ενδεχομένως, όπως το κάτω μέρος του φέρινγκ ή και λιγότερο αναγκαία ίσως, όπως το κιτ εξάτμισης της Akrapovic και ο φιμέ ανεμοθώρακας που φέρνουν +800, +2.000 και +200 ευρώ, αντίστοιχα.

XSRGP3.jpg

Εύκολα λοιπόν, η… νοσταλγία μπορεί να φλερτάρει -σε επίπεδο εικασίας πάντα- με τις 16.000 ευρώ για μια μοτοσυκλέτα ωστόσο που σίγουρα δε θα περνά απαρατήρητη.

Υγ. Bonus μια πιο "δική μας" έκδοση, α λα Wayne Rainey.

XSRGP1b.jpg

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon