.
Κατηγορία Kove
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 10:38

Kove Rally 450 2024 - Τον Δεκέμβριο στην Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες

Θα λάβει τέλος η αναμονή σχεδόν ενός έτους, για την έλευση των μοντέλων της Kove στην Ελλάδα; Έτσι φαίνεται, ενώ μαθαίνουμε περισσότερα νέα για το 450 Rally.

Όταν η Kove παρουσίασε την γκάμα των μοντέλων της, στην  περσινή EICMA, κυριολεκτικά σόκαρε το παγκόσμιο κοινό με μοτοσυκλέτες όπως η 800X Adventure και η 450 Rally. Μάλιστα, σε άλλες χώρες η διάθεση των μοντέλων της Kove ξεκίνησε κανονικά, κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμα στην Ελλάδα, παρά την πολύ έντονη κινητικότητα ειδήσεων που επικράτησε πέρσι.

Το 450 Rally είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Kove στις αγορές του εξωτερικού και δεν μας κάνει εντύπωση: Μία enduro/offorad μοτοσυκλέτα σε μεσαίο κυβισμό, χωρίς να είναι «καθαρή» Enduro, με ότι αυτό συνεπάγεται, αλλά ούτε και υπερβολικά μεγάλη/βαριά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το μοντέλο πιθανόν θα αναγκαστεί να μην αποδίδει όλη την ισχύ που μπορεί, ώστε να συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές ρύπων της Ευρώπης. Ήτοι, από τα 52-54 άλογα που το μοντέλο είναι ικανό να αποδώσει, θα πάμε περίπου στα 43-45.

Τα νέα μένουν να επιβεβαιωθούν και επίσημα, ωστόσο, καθώς παρά το ότι τα Kove δεν έρχονται επίσημα στην Ελλάδα, μάθαμε πληροφορίες επί τούτου: Πιο συγκεκριμένα, εντός του Δεκεμβρίου αναμένεται το Kove Rally 450 και στην χώρα μας. Περισσότερα, σχετικά με την επίσημη ανακοίνωση του αντιπροσώπου, αλλά και τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή του 450 Rally, αναμένονται.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 10:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kove MX250 – Παρουσιάστηκε στις ΗΠΑ EICMA 2023 - Kove DAE 125/150 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon