.
Κατηγορία Kove
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 16:53

EICMA 2023 - Kove DAE 125/150

Το πρώτο σκούτερ στη γκάμα της Kove έχει κλασική σχεδίαση και κινητήρα προδιαγραφών Α1.

Η Kove ανήκει στη νέα γενιά κατασκευαστών από την Κίνα και τα τελευταία λίγα χρόνια έχει κάνει μεγάλη εντύπωση παρουσιάζοντας αναπάντεχες μοτοσυκλέτες και δείχνοντας κάθε καλή διάθεση να βουτήξει με το κεφάλι στα δύσκολα.

Το 450 Rally την έβγαλε κάτι παραπάνω από ασπροπρόσωπη στο φετινό ράλι Ντακάρ, ενώ το τετρακύλινδρο 400RR είναι το τελευταίο που θα περιμέναμε από μια νεαρή εταιρεία που προσπαθεί να βρει τον δρόμο της προς δυσμάς.

dae left

Υπό αυτήν την έννοια η παρουσίαση ενός σκούτερ μοιάζει αφόρητα προβλεπόμενη, καθώς η Kove ντεμπουτάρει και σε αυτήν την κατηγορία με ένα νέο μοντέλο που παρουσίασε για πρώτη φορά στο Μιλάνο.

Το DAE διαθέτει υγρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα σε δύο εκδόσεις, 125 και 150 cc με μέγιστη ισχύ 11.6 και 14.5 ίππων αντιστοίχως, κυλά σε τροχούς 13 ιντσών μπροστά και πίσω με ένα ενδιαφέρον μονόμπρατσο μπροστινό σύστημα.

dae left45

Φρενάρει με δύο δισκόφρενα και υποστήριξη από δικάναλο ABS, χωρά 8.5 λίτρα βενζίνης και το ύψος σέλας φτάνει στα φιλικότατα 765 mm.

Κάπου εδώ τελειώνουν τα διαθέσιμα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουμε στη διάθεσή μας, καθώς χαζεύουμε την όμορφη σχεδίαση του DAE που φαντάζει ως μια φουτουριστική προσέγγιση στο κλασικό μοτίβο της Lambretta.

dae right

Ελπίζουμε να έχει μια θέση στις ευρωπαϊκές αγορές, ιδιαίτερα τώρα που ανακοινώθηκε η έλευση της Kove στην Ελλάδα μέσω της Γκοργκόλης Α.Ε. από την αρχή της επόμενης χρονιάς.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon