.
Κατηγορία Voge
Τετάρτη, 03 Μαϊος 2023 15:03

Voge SR2 - Είναι αυτό το 250άρι νέο scooter που θα έρθει;

Φαίνεται ότι η Voge θέλει να καταλάβει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στα scooters.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες από την Ασία, η Voge ίσως εργάζεται ήδη στο επόμενο scooter της, στα 250 κυβικά. Μετά την παρουσίαση του SR4 το οποίο έφτασε και στην Ευρωπαϊκή αγορά, το SR2 θα μπορούσε να είναι στα σκαριά, επιτρέποντας εμπορική διεύρυνση της Voge στα scooters. Μάλιστα, έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που βλέπετε εδώ. Οι ομοιότητες με το SR4 είναι εμφανείς, όπως επίσης και οι διαφορές μεταξύ των…

Το μοντέλο θα διατηρεί την GT σιλουέτα, ενώ θέμα ιδιαίτερης συζήτησης μπορεί να αποτελέσει ο κινητήρας του. Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, είναι πιθανόν ότι θα το κινεί μια μονάδα βασισμένη σε αυτή του SR4, αλλά με τα κατάλληλα βήματα υποκυβισμού. Αν η σέλα που βλέπουμε στις φωτογραφίες, εδώ, είναι έτσι και στην τελική έκδοση, κρατήστε μου ένα διότι αυτό το κάθισμα φαίνεται σαν… θρόνος. Σε θέμα περιφερειακών, βλέπουμε την χρήση δύο αμορτισέρ πίσω και τηλεσκοπικού πιρουνιού εμπρός, αλλά και ενός δίσκου φρένου σε κάθε τροχό.

Το μοντέλο φυσικά αναμένεται με τα απαραίτητα «καλούδια» όπως TFT οθόνη με δυνατότητα σύνδεσης με κινητό, φωτισμό LED και τα λοιπά, ενώ προσδοκούμε και την ύπαρξη γενναίου αποθηκευτικού χώρου κάτω από την σέλα. Προς το παρόν είμαστε σε αναμονή για περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Μαϊος 2023 15:18

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon