.
Κατηγορία Malaguti
Τετάρτη, 25 Μαϊος 2022 11:33

Malaguti Madison 125 – Η επιστροφή

Ένα σκούτερ που αγαπήθηκε πολύ από το ελληνικό κοινό της δεκαετίας του 2000 επιστρέφει στη νέα ζωή της Malaguti υπό το KSR Group.

Στις 23 Μαΐου η Malaguti δημοσίευσε ένα πολύ σύντομο βίντεο για να ενημερώσει πως το νέο Madison 125 επιστρέφει σύντομα στη ζωή μας. Αναζητώντας πληροφορίες σχετικά με το σκούτερ ωστόσο, ανακαλύψαμε πως είχε ήδη εμφανιστεί τον Μάρτιο στην έκθεση Salon du 2 Roues στη Λυών της Γαλλίας, χωρίς πολλές πληροφορίες και περνώντας εν πολλοίς απαρατήρητο από τον Τύπο.

Στα λιγοστά που αναφέρει το γαλλικό Caradisiac – απ’ όπου και η φωτογραφία του νέου Madison 125 – είναι πως φορά έναν υγρόψυκτο μονοκύλινδρο που αποδίδει στο μέγιστό του 13 hp στις 8,250 rpm και η τελική του μετάδοση επιτυγχάνεται μέσω άξονα (και όχι ιμάντα, όπως η πλειοψηφία των σκούτερ).

Καθώς είμαστε σε αναμονή για την επίσημη παρουσίαση του νέου Madison 125 – που ενδιαφέρει την ελληνική αγορά, καθώς πλέον η Malaguti αντιπροσωπεύεται και εδώ από την KSR Hellas – δείτε στη συνέχεια το επίσημο teaser βίντεο.

Περισσότερες φωτογραφίες του Malaguti Madison 125 μπορείτε να δείτε και στην αρχική δημοσίευση του Caradisiac.com.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon