.
Κατηγορία Voge
Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 09:06

VOGE 500AC - Έφτασε στην Ελλάδα, ιδού η τιμή του

Vintage αισθητική και σύγχρονη τεχνολογία. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός του κλασικού και του μοντέρνου, μια συνάντηση των κομψών σχημάτων του παρελθόντος με την πλέον προηγμένη τεχνολογία του σήμερα. Το 500AC είναι μια αναφορά στις πιο όμορφες και εμβληματικές σελίδες της ιστορίας της μοτοσυκλέτας. Με τις γραμμές του ικανές να κάνουν κάθε αναβάτη να το ερωτευτεί, σχεδιάστηκε ως φόρος τιμής στην ιστορία των δύο τροχών με τη χρήση της καλύτερης τεχνολογίας του σήμερα. [Δελτίο Τύπου]

Η όλη σχεδίαση υιοθετεί vintage στοιχεία και η μοτοσυκλέτα προσφέρεται για “customization” δίνοντας τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να τη βελτιώσει και να τη διαμορφώσει στα μέτρα του, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. To 500ΑC είναι ένα μοντέλο Advanced Classic που σε προκαλεί να το θαυμάσεις σε κάθε του λεπτομέρεια και παράλληλα να εξιτάρεις τη δημιουργική σου φαντασία.

Στη λεπτομέρεια ξεφεύγει

Ο σχεδιασμός του προβολέα LED είναι μοναδικός στο είδος, συνδυάζοντας στρογγυλά και τετράγωνα σχήματα και διαθέτοντας φώτα ημέρας (DRL) σε σχήμα “V”. Το τελικό της εξάτμισης είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με λεπτή σατέν φινιρισμένη επιφάνεια και ανεξίτηλα γραφήματα, θυμίζοντας με το χαρακτηριστικό “φάλτσο” κόψιμο στην απόληξή του κατασκευές άλλων εποχών. Η επένδυση της δερμάτινης σέλας υιοθετεί μια διαδικασία χειροποίητης δημιουργίας, που περιλαμβάνει 6 κλωστές ραμμένες 11 φορές ανά 3 cm! Το πίσω μέρος είναι ομοίως ιδιαίτερα κομψό και εκλεπτυσμένο, καθόσον η βάση της πινακίδας και το φουτουριστικό φωτιστικό σώμα στηρίζονται πλέον στο ψαλίδι και όχι στο υποπλαίσιο.

Το δοχείο καυσίμου είναι συγκολλημένο με λέιζερ, δείχνει σαν να είναι σμιλευμένο από γλύπτη και αναδεικνύει έντονα τον όλο modern classic χαρακτήρα του AC. Έχει χωρητικότητα 19Lt και αυτό μεταφράζεται σε αυτονομία που ξεπερνά τα 400Km.

Το ατσάλινο πλαίσιο απαρτίζεται από ευμεγέθεις στρογγυλούς σωλήνες με κοπή λέιζερ και ρομποτική συγκόλληση. Έχει περάσει πάνω από 200.000 δοκιμές αντοχής, έτσι ώστε να εγγυάται στιβαρότητα. Τα οφέλη στην οδική συμπεριφορά προφανή, με τον αναβάτη να χαίρεται την οδήγηση κάτω από κάθε συνθήκη.

Ο εξοπλισμός ξεχωρίζει

Το νέο 500AC είναι εξοπλισμένο με μία υψηλής ευκρίνειας έγχρωμη οθόνη TFT 5", η οποία παρέχει πλήρη πληροφόρηση στον αναβάτη, από στροφόμετρο και ταχύμετρο μέχρι ενδείξεις εξωτερικής θερμοκρασίας, αυτονομίας και πίεσης ελαστικών! Προσφέρει ποικίλους τρόπους απεικόνισης των όλων λειτουργιών της, καθώς και αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες (Day/Night). Διαθέτει ακόμα και συνδεσιμότητα bluetooth, κάτι που επιτρέπει στον αναβάτη να βλέπει όλες τις ειδοποιήσεις του τηλεφώνου του!

Εξοπλισμένο με κορυφαία περιφερειακά (αναρτήσεις Kayaba, φρένα Nissin, ABS και ψεκασμό Bosch) και με full LED φωτιστικά σώματα, θύρα USB, ρυθμιζόμενες μανέτες, χειρολαβές συνεπιβάτη και προστατευτική ποδιά κινητήρα!

Προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά

Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας είναι ένα σύγχρονο υγρόψυκτο μηχανικό σύνολο με αντικραδασμικό άξονα, τετραβάλβιδες κεφαλές και 2 επικεφαλής εκκεντροφόρους. Αποδίδει 47Hp και με αυτά τα δεδομένα το 500AC μπορεί να οδηγηθεί και από αναβάτες με δίπλωμα A2. Η λειτουργία του δίνει έμφαση στο τρίπτυχο ροπή, αξιοπιστία και χαμηλή κατανάλωση, καλύπτοντας τις προδιαγραφές Euro5. Τροφοδοτείται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού της Bosch και περνάει τη δύναμή του στο δρόμο μέσα από μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και έναν τελείως νέο συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης (anti-hopping). Η δύναμη που απαιτείται στη μανέτα έχει μειωθεί κατά 25% σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα 500cc της Voge και αυτό σημαίνει εύκολο χειρισμό, ακόμα και κάνοντας χρήση ενός και μόνο δάχτυλου!

Η αναλογία βάρους της μοτοσυκλέτας βρίσκεται στο ιδανικό 50:50, κάτι που εγγυάται κορυφαία οδική συμπεριφορά και μεγάλη ευκολία οδήγησης.

Η ανάρτηση προέρχεται από την Kayaba (KYB), με το ανεστραμμένο πιρούνι να διαθέτει καλάμια διαμέτρου 41mm και το μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ να συνεργάζεται με μοχλικό σύστημα που εδράζεται πάνω σε ένα περίτεχνο αλουμινένιο ασύμμετρο ψαλίδι. Το σύστημα πέδησης είναι εξαιρετικής ποιότητας, με διπλούς δίσκους 298mm μπροστά και μονό 240mm πίσω, διπίστονες δαγκάνες Nissin και δικάναλο Bosch ABS. Οι τροχοί ελαφρού κράματος των 17" είναι εξοπλισμένοι με ελαστικά Pirelli Angel GT, τα οποία εξασφαλίζουν υψηλή πρόσφυση, μεγάλη αντοχή και αποτελεσματική διασπορά του νερού σε περίπτωση βροχής.

Τιμή και χρώματα

Η τιμή διάθεσης του νέου Voge 500AC είναι στα 6.495€ και το μοντέλο διατίθεται σε δύο χρωματισμούς: Γκρι/Ματ και Μαύρο/Ανθρακί.

Η μοτοσυκλέτα μόλις έφτασε στη χώρα μας και για την απόκτησή της παρέχεται δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 άτοκες δόσεις με κάρτα ή/και μέχρι 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 500AC

• Κινητήρας δικύλινδρος εν σειρά, τετραβάλβιδος, 2ΕΕΚ, Euro5
• Αντικραδασμικός άξονας για απόλυτα βελούδινη λειτουργία
• Τροφοδοσία μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού Bosch

• Πατενταρισμένη τεχνολογία αγωγών λίπανσης, που επιτρέπει την κατασκευή σε compact διαστάσεις

• Κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων με μελετημένη κλιμάκωση
• Συμπλέκτης περιορισμένης ολίσθησης
• Πλαίσιο υψηλής αντοχής κατασκευασμένο με ρομποτική τεχνολογία
• Σύστημα πέδησης Nissin με δύο δισκόφρενα μαργαρίτα 298mm μπροστά και ένα 240mm πίσω
• Τελευταίας γενιάς δικάναλο ABS Bosch
• Ασύμμετρο ψαλίδι κατασκευασμένο με τη μέθοδο ψυχρής διαμόρφωσης του μετάλλου

• Προβολέας και φωτιστικά σώματα LED
• Πίνακας οργάνων TFT 5” με εναλλασσόμενο φωτισμό, επιλογή απεικόνισης, συνδεσιμότητα bluetooth
• Θύρα USB

• Προστατευτική ποδιά κινητήρα

• Ρεζερβουάρ 19 λίτρων για αυτονομία που ξεπερνά τα 400χλμ

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο 500AC μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon