.
Κατηγορία ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 09:13

Brixton 500 Racer by Jakusa Design

Πανέμορφο concept bike από τον Tamas Jakus

O Ούγγρος σχεδιαστής Tamas Jakus, της Jakusa Design, πήρε το Brixton BX 500 Concept που παρουσιάστηκε στην EICMA 2018, και με λίγες αλλά καίριες δικές του αλλαγές, το μεταμόρφωσε ψηφιακά σε ένα εκπληκτικό Cafe Racer bike!

brixton bx500 concept

Ο Jakus πήρε το BX 500 Concept, άλλαξε το τιμόνι με κλιπόν, πρόσθεσε μισό φέρινγκ, ζάντα "aero" πίσω και μονόσελο, και βουαλά!

Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα αποδεικνύει πως δεν φτάνει να έχεις μόνο ταλέντο στο design ή στο ψηφιακό ρετούς, θέλει να έχεις αισθητική και "μάτι", ώστε με μόλις 4 κινήσεις να δημιουργείς κάτι τόσο διαφορετικό και τόσο όμορφο.

Μπράβο Tamas! Μακάρι να δούμε τη δημιουργία του σε κιτ, για το BX 500, όταν εκείνο βγει στην παραγωγή.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 09:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon