.
Κατηγορία Keeway
Παρασκευή, 11 Μαϊος 2018 13:28

Atratus concept  - O «Μαύρος Κύκνος» των Keeway/Benelli

 

Το θέλουμε τώρα!

Το εξαιρετικό σχεδιαστικά concept που βλέπετε στις οθόνες σας δεν είναι απλά μια ιδέα ενός σχεδιαστή για το πώς θα μπορούσε να είναι μια μοτοσυκλέτα της Keeway στο μέλλον.

atratus concept keeway benelli 4

Είναι το δημιούργημα του Αργεντίνου Balbino Martinez, της Division Creative Lab, που κέρδισε τον σχετικό διαγωνισμό που διοργανώθηκε από τις Keeway/Benelli, το 2014. Δεν ξέρουμε πώς κατάφερε να μείνει τόσο καιρό στην αφάνεια, το Atratus concept σίγουρα αξίζει την προσοχή του κόσμου.

atratus concept keeway benelli 9

Σύμφωνα και με την σύντομη περιγραφή του concept, ο Martinez, πήρε την έμπνευσή του από τον Μαύρο Κύκνο, από όπου και προέρχεται το όνομά του (Cygnus Atratus).To πώς έφτασε σε αυτό το τελικό σχέδιο μπορείτε να το διαπιστώσετε και οι ίδιοι στο εξαιρετικό βίντεο που ακολουθεί.

Το Atratus concept, είναι σύμφωνα με τον σχεδιαστή του, μία υβριδική μοτοσυκλέτα –με άγνωστες τεχνικές λεπτομέρειες για τον ηλεκτροκινητήρα της- που προορίζεται σαν σχέδιο για την Keeway αλλά φέρει μοτέρ εσωτερικής καύσης της Benelli 899 κ.εκ. Το εν λόγω concept κέρδισε τον σχετικό διαγωνισμό της εταιρίας, πήρε τα εύσημα από τον επικεφαλής marketing της Benelli, Dante Bustos, αλλά ίσως ακόμη πιο σημαντικά “κέρδισε” και τον επίσης Αργεντίνο, Dan Mattanò. Αν το όνομα δεν σας λέει τίποτα, απλά να σας πούμε ότι πρόκειται για τον αρχι-σχεδιαστή της Pininfarina…

Το Atratus είναι σίγουρα ένα σχέδιο που θα θέλαμε να δούμε να περνά στην παραγωγή, ακόμη και αν τελικά η μοτοσυκλέτα δεν έρθει κοντά μας ως υβριδική. Συμφωνείτε;

Βρείτε εδώ την σελίδα της Division Creative Lab στο Facebook.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Μαϊος 2018 14:41

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA 2017 - Keeway 2018 Ήρθε το νέο Keeway Target 125 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon