.
Κατηγορία ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 09:57

Αποκάλυψη για το πρώτο ΜV Agusta RVS

 

Ένα Brutale εξωτικό, πανέμορφο και –μάλλον- πανάκριβο!

 

 


Το πρώτο concept του Τμήματος Ειδικών Μοντέλων (Reparto Veicoli Speciali) της MV Agusta είναι γεγονός, ωστόσο κανείς ακόμα δεν γνωρίζει… τον λόγο της ύπαρξης του.

Πριν από ένα περίπου μήνα, η MV Agusta είχε δώσει στην δημοσιότητα ένα teaser video, μέσω του οποίου μας σύστηνε στο νέο τμήμα RVS, σκοπός του οποίου είναι η δημιουργία μοτοσικλετών χωρίς οικονομοτεχνικά όρια και φραγμούς, με τους κορυφαίους μηχανικούς και σχεδιαστές του CRC (Catiglioni Research Centre), να ενώνουν τις δυνάμεις τους και αφήνονται ελεύθεροι να αυτοσχεδιάσουν.

Το #1 concept του τμήματος αυτού λοιπόν αποκαλύφθηκε μέσω ενός δεύτερου video, ωστόσο δεν υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες για τα specs, τα αξεσουάρ και τα «στολίδια» του. Από ότι διακρίνεται στο video και από ότι περιγράφεται σε αυτό, πολλά πράγματα είναι κατασκευασμένα «στο χέρι» έξω από τις γραμμές παραγωγής, ενώ ακούμε (και βλέπουμε) για χρήση carbon και τιτανίου (σιγά μην δεν είχε!).

Η μοτοσικλέτα είναι βασισμένη στο Brutale 800, με το σχεδιαστικό της ύφος να συνδυάζει στοιχεία από scrambler και café racer. Aυτό που δεν γνωρίζει κανείς ακόμη, είναι το αν η μοτοσικλέτα αυτή πωλείται, θα μπει σε γραμμή πολύ – πολύ περιορισμένης παραγωγής ή απλώς αποτελεί μια σχεδιαστική άσκηση πάνω στην οποία θα βασιστούν μεταγενέστερες special εκδόσεις του Brutale.

Σε κάθε περίπτωση, έχουμε την αίσθηση ότι μετά το #1, το RVS θα έχει και συνέχεια στο έργο του…

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 10:00

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon