.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 19:36

Bike Show 2016 από το «Harley – Davidson Club Hellas»

 

Σάββατο και Κυριακή 1-2 Οκτωβρίου στο Άλσος Περιστερίου

 

Μεταδίδοντας πάντοτε το «bikerάδικο» πνεύμα, το «Harley – Davidson Club Hellas», με περηφάνια σας καλεί στο Bike Show 2016 που θα γίνει το Σάββατο και την Κυριακή 1 και 2 Οκτωβρίου στο Άλσος Περιστερίου.

Πρόκειται για την πιο λαμπερή εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο η «Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley – Davidson», καθώς συγκεντρώνει τους πιο δημιουργικούς αναβάτες, τους πιο ευφάνταστους κατασκευαστές της χώρας, αλλά και τους χιλιάδες εραστές των ξεχωριστών αυτών μοτοσυκλετών. Φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Bike Show είναι διήμερο με χαρακτηριστικές εκδηλώσεις που απολαμβάνει ο κόσμος της Harley. Έτσι, αναμένεται για δύο 24ώρα το Άλσος Περιστερίου να πλημμυρίσει με περισσότερες από 500 μοτοσυκλέτες Harley – Davidson σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς, διαφορετικό από κάθε άλλο.

Το Σάββατο το πρόγραμμα ξεκινά από τις 12 το μεσημέρι με τρίωρη Αιμοδοσία (ίσως η σημαντικότερη εκδήλωση όλου του διημέρου) ενώ θα ακολουθήσουν αγώνας slow ride, διαγωνισμός μπύρας, ζωντανή μουσική από τους 1550 με guest star τον Λάκη Παπαδόπουλο, ενώ όσοι βρεθούν στον χώρο του Bike Show θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν Bazaar ειδών και ανταλλακτικών Harley.

Η Κυριακή είναι αφιερωμένη όλη την ημέρα στα «καλλιστεία» των μοτοσυκλετών που θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται στον χώρο από το μεσημέρι, ενώ η απονομή βραβείων θα ξεκινήσει το απόγευμα στις 17:30. Παράλληλα ανάμεσά μας θα κυκλοφορούν Show Girls, ενώ η διοργανώτρια Λέσχη θα παρουσιάσει και τα νέα της μέλη.

Οι μοτοσυκλέτες Harley-Davidson, είναι ιδανικές για μετατροπές, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες τους να εκφραστούν μέσα από το σίδερο, το χρώμιο, το χρώμα και το δέρμα. Για αυτό και η κάθε μία έχει την δική της όψη, τον δικό της χαρακτήρα, τον ξεχωριστό της ήχο...και όταν βρίσκονται όλες μαζί ο χώρος μετατρέπεται σε μία... εκτυφλωτική αλλά και εκκοφαντική έκθεση.

Ελάτε λοιπόν να αναδείξουμε, όχι μόνο την ωραιότερη Harley της χρονιάς, αλλά και τις καλύτερες μοτοσυκλέτες σε μία σειρά κατηγοριών που είναι:

  • Sportster Touring Softail Custom Softail Classic 
  • Rubbermount Oldtimers Radical Trikes

bikeshow2016 2

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 19:39

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon