.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 11:34

Keanu Reeves "The Story of Arch" - Video

 

Η ιστορία της εταιρίας μοτοσυκλετών του

 

 

Ο Keanu Reeves εκτός από εκπληκτικός ηθοποιός, έχει και μία συνταρακτική ιστορία πίσω του, που τον έχει αλλάξει ως άνθρωπο. Δεν έχει καμία σχέση με τους διάσημους ηθοποιούς του Hollywood, αφού ο χαμός της γυναίκας του και της μητέρας του, τον έκαναν να συνειδητοποιήσει την αξία της ζωής και να απλοποιήσει τα πάντα. Για παράδειγμα, μετακινείται με λεωφορείο, και δίνει όλα του τα χρήματα σε φιλανθρωπίες.

Και ασχολείται με μοτοσυκλέτες, που του αρέσουν πολύ.
Η Arch Motorcycles είναι η εταιρία κατασκευής μοτοσυκλετών που ο ίδιος ξεκίνησε, και στο παρακάτω video, μιλάει με τον Gard Hollinger για μοτοσυκλέτες, αισθήματα, και οδηγεί την μοτοσυκλέτα που ο ίδιος σχεδίασε στο Festival of Speed του Goodwood, στην Μεγάλη Βρετανία.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 11:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon