.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016 14:01

Polaris Ride Command: Ψηφιακή Off-Road επανάσταση! - Video

 

Θαυματουργό πολυόργανο στην γκάμα RZR 2017

 

Στην παρουσίαση των Polaris RZR για το 2017, ένα απίστευτο gadget κλέβει την παράσταση. Το επαναστατικό Ride Command παρέχει πρωτάκουστο όγκο πληροφορίας, από δεδομένα κινητήρα έως στίγμα GPS, διαχείριση πολυμέσων, ενσωμάτωση Smartphone, διαχείριση GoPro καμερών, αλλά και πολλά άλλα!

Το Ride Command εμφανίζεται στο κέντρο της κονσόλας των RZR του 2017, και αποτελείται από μια αδιάβροχη, ανθεκτική touch-screen οθόνη 7 ιντσών, και από μερικά σκληρά κουμπιά από κάτω.

Ο χειρισμός του Ride Command γίνεται εύκολα με γαντοφορεμένα χέρια, με τον οδηγό του RZR να μπορεί να κάνει πρωτόγνωρα πράγματα μέσω του συστήματος.

Μέσω του Ride Command, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του οχήματος (κοντέρ, στροφόμετρο, δείκτης θερμοκρασίας, δείκτης βενζίνης, μερικοί χιλιομετρητές, κ.α.) και να κάνετε customize στην απεικόνιση εκείνων που θέλετε ανά πάσα στιγμή!

Μπορείτε επίσης να ακούσετε μουσική, αλλά και να δεχθείτε και να κάνετε τηλεφωνήματα, αφού το Smartphone σας συνδέεται στο Ride Command. Μιλήστε όμως και με τους συνεπιβάτες σας, δίχως να χρειάζετε να φωνάζετε, και πάλι μέσω Ride Command.

Στην οθόνη μπορείτε να προβάλλετε εικόνα από κάμερες εμπρός και πίσω, αλλά και να χειριστείτε την καταγραφή των περιπετειών σας, μέσω GoPro καμερών!

Όμως το Ride Command πηγαίνει ακόμα μακρύτερα, δίνοντας σας τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τους υπόλοιπους φίλους σας, μέσω στίγματος GPS (Group Ride Feature), να δείτε πού ακριβώς βρίσκεστε, και που βρίσκονται τα υπόλοιπα οχήματα της παρέας, αλλά και να δώσετε το δικό σας στίγμα στα μέλη της οικογένειας σας που βρίσκονται στο σπίτι!

Καταπληκτικό σύστημα, και αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχει βγει μέχρι σήμερα κάτι αντίστοιχο και για μοτοσυκλέτες, τόσο off όσο και on road!

Δείτε πρώτα ένα γενικό βίντεο για το Ride Command, στο οποίο θα ανακαλύψετε τα δυνατά του σημεία.

Κατόπιν δείτε ένα αναλυτικό βίντεο, που εξηγεί λεπτομερώς όλες τις λειτουργίες του Ride Command.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 21:38

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Suzuki Summer Contest Ευφυής συνδεσιμότητα για οχήματα BMW »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon