.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 12:41

Η Aprilia εισέρχεται στην αγορά της Ινδίας

 

Με αρχικό μοντέλο το scooter SR 150 που παράγεται τοπικά

 

Το Piaggio Group συνεχίζει να εξαπλώνεται προς τις δυνατές αγορές του κόσμου, με την Aprilia να εισέρχεται στην κραταιά αγορά της Ινδίας, αρχικά με το τοπικής παραγωγής scooter SR 150.

Η Ινδία διαθέτει την μεγαλύτερη αγορά scooter του κόσμου, με περίπου... 5 εκατομμύρια scooters να πωλούνται το 2015, και με αύξηση 20% μέσα στο πρώτο μισό του 2016! Εύλογη η εμπλοκή του Piaggio Group στην αγορά της λοιπόν.

"Μετά από την επιτυχία του Ape, αλλά και της Vespa στα premium scooters της ινδικής αγοράς, δυναμώνουμε περαιτέρω τη θέση μας, με την είσοδο της Aprilia, με το SR 150" είπε ο CEO της Piaggio Roberto Colaninno. "Το scooter μας προσφέρει τεχνολογικά και στιλιστικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό."

Το SR 150 θα διατεθεί στην ανταγωνιστική τιμή των 65.000 ρουπίων, δηλαδή περίπου στα 880 ευρώ, ενώ η κατασκευή του γίνεται στο εργοστάσιο του Baramati στο κρατίδιο Maharashtra της Ινδίας.

Το scooter της Aprilia θα είναι διαθέσιμο από τον Αύγουστο, ενώ εντύπωση προκαλεί πως στο site της εταιρείας στην Ινδία βρίσκουμε και το μεγάλο Sport scooter SRV 850, ενώ εκεί προβάλλεται και η πλήρης γκάμα των μοτοσυκλετών της φίρμας. Μελλοντικοί στόχοι; Ίδωμεν.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 20:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon