.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 09:12

Ducati Monster 1200 S: Εύφημη μνεία σε βραβεία Design

 

Στις βραβεύσεις XXIV ADI Compasso d'Oro

 

Το Ducati Monster 1200 S ήταν η μοναδική μοτοσυκλέτα που πήρε εύφημη μνεία στα βραβεία Design "XXIV ADI Compasso d'Oro design award" για το 2016.

Μία ακόμη βράβευση για την ιταλική φίρμα που φτιάχνει μερικές από τις ομορφότερες μοτοσυκλέτες στον κόσμο, βράβευση που γίνεται σημαντικότερη αν αναλογιστεί κανείς πως το Monster 1200 S ήταν η μόνη μοτοσυκλέτα που συμπεριέλαβε η κριτική επιτροπή στις βραβεύσεις.

"Είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό να λαμβάνει κανείς ακόμα ευρύτερη αναγνώριση από το ADI (την ένωση των Ιταλών βιομηχανικών σχεδιαστών), μόλις μερικά χρόνια μετά τη βράβευση με το Compasso d'Oro του Panigale." είπε ο Andrea Ferraresi, Γενικός Διευθυντής του Ducati Desigh Center. "Μοιραζόμαστε αυτή την ικανοποίηση με τους συνάδελφους μας στο τεχνικό τμήμα: χωρίς τη συνεισφορά τους θα ήταν αδύνατο να υλοποιήσουμε συγκεκριμένες σχεδιαστικές λύσεις. Η ικανοποίηση είναι διπλή, γιατί σε αυτή την περίπτωση, επανακαθορίζαμε αυτό το εμβληματικό Design, που είναι το Monster."

Το Compasso D'Oro είναι η παλαιότερη και πιο σημαντική διάκριση Design στην Ευρώπη, από το 1954. Φέτος στην διαδικασία επιλογής κρίνονταν 237 προιόντα.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 23:38

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon